Obavijesti

Sport

Komentari 0

Belgija ostala bez vođe obrane, dok je nastup Hazarda rizičan

Belgija ostala bez vođe obrane, dok je nastup Hazarda rizičan
1

Belgijski mediji nagađaju da Hazardova ozljeda nije toliko ozbiljna da bi ga mogla izbaciti iz sastava za četvrtfinalni dvoboj, ali su skeptični po pitanju njegova nastupa

VIDEO

Nogometaši Belgije bi u četvrtfinalnom dvoboju Europskog prvenstva protiv Walesa, koji je na rasporedu u petak u Lilleu, mogli biti znatno oslabljeni, jer je pod upitnikom nastup njihova kapetana Edena Hazarda.

- Imamo problem s Hazardom - priznao je belgijski izbornik Marc Wilmots uoči dvoboja s Velšanima.

Hazard bi trebao započeti, a ukoliko ne bude mogao, tu je Carrasco

Hazard se u četvrtak priključio treningu reprezentacije, ali je upitno hoće li u petak protiv Walesa zauzeti svoje mjesto u početnoj postavi.

Belgijski mediji nagađaju da Hazardova ozljeda nije toliko ozbiljna da bi ga mogla izbaciti iz sastava za četvrtfinalni dvoboj, ali su skeptični po pitanju njegova nastupa, zbog mogućnosti da se stanje s ozlijeđenim mišićem pogorša. Prema najnovijim informacijama, trebao bi predvoditi Belgiju večeras.

Ukoliko ipak ne bude mogao, kao moguća zamjena za ozlijeđenog belgijskog kapetana najlogičnijim izborom nameće se 22-godišnji ofenzivac madridskog Atletica Yannick Carrasco.

Wilmots ima velikih obrambenih problema

Marc Wilmots u četvrtfinalu neće moći računati na braniča Thomasa Vermaelena koji je protiv Mađarske zaradio drugi žuti karton. Jučer se na treningu ozlijedio i Jan Vertonghen, važan član obrane 'crvenih vragova'.

Izbivat će s terena najmanje osam tjedana.

S druge strane, velški izbornik Chris Coleman na raspolaganju ima sve igrače koji su se našli na udaru engleskih medija, nakon što se društvenim mrežama proširio video njihova slavlja kad je Island u ponedjeljak izbacio Englesku s Europskog prvenstva.

No, Garetha Balea i društvo te kritike nimalo ne zabrinjavaju te s nestrpljenjem čekaju petak i početak dvoboja s Belgijom u 21 sat.

Utakmicu na stadionu Pierre Mauroy u Lilleu sudit će Slovenac Damir Skomina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna