Obavijesti

Sport

Komentari 38

I to smo 'dočekali': Njemačka i Poljska prvi odigrali bez golova

I to smo 'dočekali': Njemačka i Poljska prvi odigrali bez golova
7

Bila je ovo jedna od najnesadržajnijih utakmica francuskog Eura, tako da je bod svakoj ekipi premija. Uostalom, izbor igrača utakmice dovoljno toga otkriva

VIDEO

Imamo i prvu 'nulu' na Euru. Nju su nam omogućili Njemačka i Poljska u susretu skupine C odigranom u Saint-Denisu.

Stade de France bio je podloga utakmici gdje niti jedna ekipa nije htjela previše riskirati i srljati, budući da su u prvom kolu došli do pobjeda.  

Samim time, ovim bodom došli su na korak do prolaska u narednu fazu natjecanja, no još ih očekuje posao u trećem kolu koji će odrediti pobjednika grupe.

Nijemcima nedostaje Miro Klose

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Joachim Low je ponovo izveo prvih 11 bez klasičnog napadača, u napadu je igrao Mario Gotze kao 'lažna devetka' i Nijemci su pokušavali kombinatorikom kroz sredinu probiti poljske 'barikade'.

U trećoj minuti baš je Mario Gotze pucao glavom nakon centaršuta Juliana Draxlera, no to je otišlo preko gola. Svi su se odmah sjetili velikog Miroslava Klosea, odnosno njegovih napadačkih sposobnosti u sličnim situacijama. 

Germany v Poland - EURO 2016 - Group C

Poljaci su ostavili kvalitetan dojam već nakon prvog poluvremena. Nisu se plašili iznositi loptu, pa čak i napasti Nijemce kad bi im se otvorila prilika za to. 

Naravno, 'elf' je dominirao u posjedu (69%), no čim bi došli u posljednju trećinu terena, nisu mogli probiti dobro postavljene Poljake.

Milik promašio senzaciju

U prvoj minuti drugog poluvremena, Nawalkini izabranici mogli su doći u vodstvo. S desne strane probio se agilni Kamil Grosicki, ubacio loptu u sredinu peterca Manuela Neuera gdje se našao Arkadiusz Milik. 

Germany v Poland - EURO 2016 - Group C

Nažalost po sve Poljake, glavom je promašio nemoguće. Bila je to fantastična šansa za šokiranje svjetskih prvaka.

U 68. minuti ponovo je isti igrač imao dobru šansu, ponovo ga je poslužio Grosicki i on je ponovo loše reagirao. Iako je sveukupno odigrao dobro u polju, u završnici je bio katastrofalan.

Dosada: Tri udarca u okvir gola na cijeloj utakmici

Od Nijemaca nismo vidjeli puno, imali su tek tri udarca u okvir gola Fabianskog i to je bilo sve što se tiče opasnosti. Bila je ovo jedna od najnesadržajnijih utakmica francuskog Eura, tako da je bod svakoj ekipi premija.

Uostalom, sam izbor igrača utakmice od strane Uefe precizno iscrtava kakvu smo dosadnu utakmicu pratili na Stade de Franceu.

Löw održao obećanje

U live prijenosu utakmice, pratili smo ponašanje Joachima Lowa, njemačkog izbornika. Održao je obećanje, večeras nije 'istraživao' po vlastitom tijelu. Barem ukoliko je vjerovati kamermanima.

Germany v Poland - EURO 2016 - Group C

Igrač utakmice: Jerome Boateng

Njemački stoper imao je nekoliko sjajnih startova u obrani, prvenstveno ispred svog klupskog kolege, Roberta Lewandowskog. 

SKUPINA C

Njemačka - Poljska 0-0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna