Obavijesti

Sport

Komentari 11

Objavio je video kako ga cura zadovoljava! Ubrzo sve obrisao

Objavio je video kako ga cura zadovoljava! Ubrzo sve obrisao
1

Prvo i najvažnije, ispričavam se svima. Netko je hakirao moj profil, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala, napisao je playmaker Jamal Murray, ali kasno je obrisao snimku...

VIDEO

NBA liga se, kao i većina sportskih natjecanja u svijetu, ne igra i čeka svoj nastavak. Sve ovisi o raspletu situacije oko korona virusa, ali nastavak se očekuje tek početkom lipnja.

Mnogi košarkaši vrijeme provode u svojim domovima, zabavljaju se na razne načine, ali zvijezda Denver Nuggetsa je ipak malo pretjerala u svemu tome. Jamal Murray je objavio na Instagramu video kako ga cura Harper Hempel zadovoljava. Što se događa, shvatio je tek nakon nekog vremena kada je izbrisao video i deaktivirao račun na Instagramu, ali bilo je kasno.

NBA: Toronto Raptors at Denver Nuggets

'Pola' interneta ga je već vidjelo, a onda se i sam oglasio kako bi barem nešto 'prašine' maknuo sa svog ugleda.

- Prvo i najvažnije, ispričavam se svima. Netko je hakirao moj profil, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala - napisao je playmaker.

Izblamirano se osjećala i njegova djevojka Harper Hempel koja je zamolila sve korisnike ruštvenih mreža, koji su preuzeli video, da ga obrišu.

Je li mu stvarno netko hakirao profil na instagramu ili se samo previše zaigrao i sam objavio, ne znamo. Ali sigurno će ubuduće pripaziti na ovakve stvari koje će sigurno utjecati na njegov ugled kojeg je krvavo stvorio.

Murray (23) je jedan od najboljih igrača Denvera uz Nikolu Jokića, a ove sezone prosječno zabija 18.8 koševa po utakmici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union