Sport

Komentari 6

Bisping pobijedio McGregora u utrci: On je najgori UFC prvak!

Bisping pobijedio McGregora u utrci: On je najgori UFC prvak!

Fight Site je u svojoj posljednoj anketi ponudio 11 prvaka i svoje čitatelje upitao tko je najomraženiji. Ispalo je da je Michael Bisping zamalo pobijedio i odnio titulu najomraženijeg prvaka UFC-a

Živimo u vremenu kad Conor McGregor vlada MMA svijetom i ima veliku bazu obožavatelja zbog svojeg iznimnog karaktera i sebi svojstvenog ponašanja. Samim time što ima veliku bazu obožavatelja ima i veliku bazu onih koji mu baš i nisu poklonici. No, i u takvom svijetu jedan prvak omraženiji je od vatrenog Irca - Michael Bisping.

Fight Site je u svojoj posljednoj anketi ponudio 11 prvaka i opciju "Ne bih nikoga izdvojio/la" i svoje čitatelje upitao tko je najomraženiji. Ispalo je da je Michael Bisping zamalo pobijedio i odnio titulu najomraženijeg prvaka UFC-a s 23 posto glasova. Engleskog borca kliknulo je 627 ljudi.

Srebrna medalja pripala je prvaku lake kategorije Conoru McGregoru s 22 posto. Njega je kliknulo 610 ljudi. Treće mjesto i posljednu stepenicu na postolju zauzeo je prvak velter kategorije Tyron Woodley s 18 posto glasova i 499 klikova. Stipe Miočić zauzima šesto mjesto (ne računajući opciju "Ne bih nikoga izdvojio/la") s 4 posto glasova.

Anketa je pokazala i da obožavatelji najmanje toga zamjeraju Demetriousu Johnsonu, najboljem ‘pound-for-pound’ borcu današnjice i apsolutnom vladaru muha kategorijue s 1 posto glasova, piše fightsite.hr.

Ukupno je glasalo 2,758 ljudi.

Najčitaniji članci