Obavijesti

Sport

Komentari 4

Od Angelovskog lošiji bio samo Ivković, a evo kakva kazna čeka Istru zbog petarde na Banića

Od Angelovskog lošiji bio samo Ivković, a evo kakva kazna čeka Istru zbog petarde na Banića

Angelovski je Goricu vodio u 10 prvenstvenih utakmica. Osvojio je dva boda. Drugi je to najgori start nekog trenera na klupi nekog kluba u spomenutom periodu u ligi 10

VIDEO

Izvršni odbor Gorice na sjednici je dao punu i bezrezervnu potporu treneru i sportskom direktoru Igoru Angelovskom sa svim ovlastima i bez ikakvih ograničenja do kraja natjecateljske sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Svi smo jedna obitelj

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Pisalo je to u priopćenju odaslanom javnosti 25. listopada. Jučer je, samo 11 dana od spomenutog priopćenja, sjevernomakedonski stručnjak Igor Angelovski (46) razriješen dužnosti. Presudio mu je gostujući poraz od Istre 1961 (1-0) u 16. kolu SuperSport HNL-a.

- Istra je zabila iz slučajnoga gola, lopta je stigla do njihova napadača, on je to realizirao i dobio utakmicu. Po svemu što se događalo, zaslužili smo bod, ali nismo ga uzeli. Nemam zamjerke što se tiče mojih igrača, zalaganja i svega što smo odigrali - rekao je nakon utakmice Angelovski.

Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice

Momčad je ostavio na posljednjem mjestu sa svega sedam bodova. Deveta Rijeka bježi im pet bodova i ima utakmicu manje. Zanimljivo, i prethodni trener Samir Toplak otišao je nakon poraza od Istre, a u šest utakmica osvojio je više nego dvostruko bodova od Angelovskog (pet).

Angelovski je Goricu vodio u 10 prvenstvenih utakmica. Osvojio je dva boda. Drugi je to najgori start nekog trenera na klupi nekog kluba u spomenutom periodu u ligi 10. Rekord pripada Tomislavu Ivkoviću, koji je u sezoni 2019./2020. u prvih 10 utakmica na klupi Intera imao 10 poraza.

NK Slaven Belupo - NK Lokomotiva

Jedina pobjeda u hrvatskom nogometu ostat će mu onih 3-2 protiv Dubrave u Kupu, izborenih u sudačkoj nadoknadi. Momčad je (privremeno?) preuzeo trener juniora Mensur Mujdža.

Utakmicu Istre i Gorice obilježio je i incident. Naime, golman Gorice, Ivan Banić, u četvrtoj minuti ostao je ležati na travnjaku nakon što su "Demoni", pripadnici navijačke skupine pulskog kluba, bacili petardu u njegovu neposrednu blizinu.

Golman Gorice se požalio sucu, držao se za uho i polijevao ga vodom, a odmah je u pomoć priskočio Domagoj Prnjak, fizioterapeut velikogoričkog kluba. Prekid je trajao nekoliko minuta, a utakmica je nastavljena.

Pula: Utakmica između Istre i Gorice u sklopu 16. kola Supersport HNL-a

Nasreću po Banića, bez ikakvih posljedica. Istru, kao organizatora utakmice, čeka drakonska kazna. Disciplinski sudac HNL-a kaznit će ih novčano. Prema pravilniku, ima mogućnost isprazniti dio tribine ili čak kazniti Istru da sljedeću utakmicu na "Aldo Drosini" igra bez gledatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...