Sport

Komentari 15

Od Ibre nema lošijeg: Promašio sam treći penal? Ne pucam idući

Od Ibre nema lošijeg: Promašio sam treći penal? Ne pucam idući

Šveđanin je u nedjelju protiv Verone promašio čak treći udarac s bijele točke zaredom, što nikom drugom ove sezone nije uspjelo. Barem igračima u klubovima ligama petice

Zabio je čak osam golova u samo pet utakmica u Seriji A, zabio je čak i u sedam zaredom po čemu je postao novi klupski rekorder, ali kada su kazneni udarci u pitanju, od Zlatana Ibrahimovića nema... Lošijeg!

POGLEDAJTE VIDEO: Ibrahimović na jahti

Šveđanin je u nedjelju protiv Verone promašio čak treći udarac s bijele točke zaredom, što nikom drugom ove sezone nije uspjelo. Barem igračima u klubovima liga petice. Međutim, iskupio se u sudačkoj nadoknadi kada je pogodio za bod (2-2) protiv momčadi Ivana Jurića.

- Sljedeći dajem Francku Kessieju - rekao je Ibrahimović pa se pokušao opravdati ovim katastrofalnim nizom.

- Igramo jako puno utakmica zbog okolnosti i onda kad se umorite više niste na 100 %. Srećom, dolazi reprezentativna stanka jer mi treba odmor. Nemam odlučnost i sve što ostalo što mi treba pred golom, jednostavno se ne osjećam kako treba.

Kad je spomenuo reprezentaciju, naravno da je odmah morao objasniti svoj zadnji "društvenomrežni" potez kada je objavio fotografiju u švedskom dresu. Dosta ih je protumačilo kao možebitan znak njegovog povratka, no...

- Ma ne, ne vraćam se, samo htio naživcirati ljude u Švedskoj", rekao je Ibrahimović pa podvukao:

- Trener mi može reći da igram samo 45 minuta i ja ću igrati tako, profesionalac sam. Ja uvijek kažem "da". Sjećam se kako se u Manchesteru bilo teško regenerirati nakon utakmice u četvrtak. Nakon ozljede koja je za mene mogla biti kraj osjećao sam se kao dječak kad sam se vratio na teren. Obožavam igrati nogomet.

A i s 39 igra ga s lakoćom...

Najčitaniji članci