Sport

Komentari 65

Odali počast kapetanu 'plavih': Jedan je Arijan, majstor i prije svega pravi kapetan i čovjek

Odali počast kapetanu 'plavih': Jedan je Arijan, majstor i prije svega pravi kapetan i čovjek

Nikada nije bila praksa da se crtaju aktivni igrači nekog kluba, pa tako i Dinama, ali ekipa s Petruševca Žitnjak odlučila je jedan mural posvetiti Ademiju koji je uvijek davao sve od sebe za klub, napisao je autor murala

Kapetan Dinama Arijan Ademi jedan je od rijetkih aktivnih igrača kojemu su najvjerniji navijači u čast napravili mural kraj Osnovne škole Žitnjak. 

Ikona 'plavih' na Maksimir je stigla 2010. godine, a svojim zalaganjem i vrsnim igračkim sposobnosti nametnuo se kao jedan od najbitnijih igrača u novijoj povijesti Dinama. 

Umjetnik Jurča je uz pomoć ekipe s Petruševca oslikao Ademija i njegovu 'peticu' što je objavio i na društvenim mrežama. 

"Nikada nije bila praksa da se crtaju aktivni igrači nekog kluba, pa tako i Dinama, ali ekipa s Petruševca Žitnjak odlučila je jedan mural posvetiti Dinamovim kapetanu Arijanu Ademiju koji je uvijek davao sve od sebe za klub i navijače i sigurno spada u krug igrača koji su ostavili veliki trag u Dinamu iako je još uvijek aktivan"

"Vidjeli smo u prošlom dijelu sezone koliko je zbog ozljeda Ademi falio u igri Dinama, a u ovom dijelu se nadamo da će povesti ekipu protiv Seville kao i u obrani naslova te još dugo godina ponosno nositi kapetansku traku."

Još jedan u nizu grafita posvećenih najtrofejnijem hrvatskog klubu s osvojenih 30 titula prvaka u nacionalnim prvenstvima, ali ovoga puta u prvom planu s kapetanom 'plavih', dobio je među navijačima same pohvale. 

Zagreb: Dinamo i West Ham susreli se u 1. kolu Europske lige

"Jedan je Arijan, majstor i prije svega pravi kapetan i čovjek", "Svaka čast, kapetan zaslužuje ovo", neki su od brojnih komentara. 

Ademi je u prošlom dijelu sezone zbog ozljeda nedostajao u igri Dinama, a u ovom se dijelu nadamo kako će povesti momčad protiv Seville u 1/16 finala Europske lige, isto kao i u obrani naslova prvaka. 

Sevilla i zagrebački Dinamo odigrat će prvu utakmicu 17. veljače na jugu Španjolske, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu.
Hrvatski prvak Dinamo je prošle sezone došao do četvrtfinala Europske lige gdje je bio poražen od Villarreala dok je Sevilla to natjecanja osvojila 2020., 2016., 2015., 2014. 2007. i 2006. godine.

Najčitaniji članci