Obavijesti

Sport

Komentari 2

Odgođen susret u Marseilleu jer su huligani provalili u kamp i prijetili igračima i predsjedniku

Odgođen susret u Marseilleu jer su huligani provalili u kamp i prijetili igračima i predsjedniku

Huligani su nekoliko sati prije početka dvoboja zapalili drvo na ulazu u trening kamp Olympiquea, sjedalice na domaćoj klupi na stadionu su ispisali porukama "vi ste odvratni", a prozvali su i predsjednika kluba

VIDEO

Susret 22. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille - Rennes, koji je trebao biti odigran u 21 sat, odgođen je zbog upada domaćih huligana u trening kamp momčadi Olympiquea.

Huligani su nekoliko sati prije početka dvoboja zapalili stablo na ulazu u trening kamp Olympiquea, sjedalice na domaćoj klupi na stadionu su ispisali porukama "vi ste odvratni", a transparentima su prozvali i klupskog predsjednika Jacques-Henrija Eyrauda nazvavši ga "prevarantom" te od njega traže odlazak iz kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Bijesni navijači Marseillea

Navijači Marseillea jedni su od najžešćih ne samo u Francuskoj, nego i u Europi. Dobro to zna branič Marseillea Duje Ćaleta-Car, a mogao bi to uskoro saznati i Dinamov Lovro Majer. Igračev agent potvrdio je da je Majer velika želja Marseillea, a navodno je na Maksimir već i sletjela lukrativna ponuda.

Trener Andre Villas Boas je nagovijestio da će napustiti klub nakon što mu u lipnju istekne ugovor.

Igrači su u vrijeme upada bili u trening centru i u svojim sobama se odmarali uoči utakmice. Sportski dnevnik L'Equipe navodi da su provalnici ušli i u glavnu zgradu, gdje su uništavali opremu te čak otvorili i torbu glavnog trenera, a da su izvan zgrade kamenovali klupski autobus.

"S obzirom na incidente koji su izbili poslijepodne u trening centru Olympiquea utakmica Marseille - Stade Rennais je odgođena", priopćili su iz vodstva francuske lige.

L'Equipe je objavio da je na suzbijanju incidenta angažirana interventna policija te da je 25 huligana uhićeno. Četiri policajca su lakše ozlijeđena.

Tako je jedina subotnja utakmica bila ona u kojoj je Lens kao gost svladao Montpellier s 2-1. Gosti su poveli pogotkom Doucourea u 7. minuti, Kakuta je povećao prednost Lensa u 67. minuti, a poraz domaće momčadi ublažio je Wahi u 78. minuti.

Na ljestvici je u vodstvu Lyon s 46 bodova, jednim više od PSG-a i Lillea koji imaju utakmicu manje. Lens je s 34 boda na skočio na šesto mjesto, a Montpellier je s 28 bodova ostao na 11. poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu