Obavijesti

Sport

Komentari 56

Odjidja zove Perišića: Rekao sam mu da bi prva titula mogla već biti tu ako će previše čekati

Odjidja zove Perišića: Rekao sam mu da bi prva titula mogla već biti tu ako će previše čekati

Ništa nije obećao, ali rekao je da će razmotriti situaciju. Čuo sam da je obećao Splićanima da će jednom opet igrati za Hajduk, a nadam se da će mu se taj san ostvariti jako brzo, rekao je Odjidja

VIDEO

U Splitu su ga predstavili scenom iz Matrixa, a legenda belgijske lige stigla je na Poljud i oduševila predstavama. Vadis Odjidja Ofoe (34) još nije u potpunosti spreman, ali je i kao takav vrhunsko pojačanje za splitsku momčad. 

Nikoličius o Perišiću: To ćemo pokušati realizirati svim silama
Nikoličius o Perišiću: To ćemo pokušati realizirati svim silama

Teško je da bi Belgijac stigao u Hajduka da na klupi 'bilih' ne sjedi Ivan Leko s kojim se susretao u tamošnjoj Jupiler ligi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Hajduk - Rijeka (1-0)

Pokretanje videa...

Hajduk - Rijeka 1-0 (sažetak) 07:34

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Da njega nije bilo, nisam siguran da bi Hajduk na mene gledao kao moguće pojačanje, tako da zasluge idu u oba smjera. Važno mi je bilo otići gdje me trener poznaje i želi iskoristiti moje kvalitete - započeo je Odjidja za Dnevnik Nove TV.

U dresu Club Bruggea i Genta igrao je 435 utakmica, a u karijeri je igrao i za jaka imena poput Olympiacosa, Anderlechta, HSV-a, Norwicha uz više od sto nastupa u Europi. A Split mu nije nepoznanica.

Rijeka se remijem protiv Genta oprostila od UEFA Europske lige

- Bio sam tu nekoliko puta i posjećivao prijatelje, a lijepo je što sada mogu Split nazvati svojim domom. Oni koji su me posjetili su ostali impresionirani ljepotom grada. Sretan sam što sam tu, ali znam da imam posao za obaviti - objasnio je stasiti veznjak.

O Hajduku je slušao i od Lovre Kalinića s kojim je dijelio svlačionicu u Gentu, a onda ga je 'Kale' pričekao na Poljudu. Igrao je i s Ivanom Perišićem koji mu je čestitao na pobjedi protiv Dinama (2-1) putem društvenih mreža, a Ofoe mu je odgovorio kako ga čekaju.

Perišić me naučio reći 'debeli'

- Prva riječ hrvatskog koju me naučio bila je 'debeli' pa me tako zove kao i ja njega. Nazvao me dok smo bili u autobusu i vraćali se iz Zagreba pa sam mu rekao da ga ovdje svi čekaju. Trebali bi nastaviti raditi na tome i nadam se da će uskoro doći ovdje da možemo uživati i ponovno igrati skupa - objasnio je Ofoe pa nastavio o tome je li mu Ivan možda rekao nešto više. 

- Ništa nije obećao, ali rekao je da će razmotriti situaciju. Čuo sam da je obećao Splićanima da će jednom opet igrati za Hajduk, a nadam se da će mu se taj san ostvariti jako brzo. Rekao sam mu - ako ćeš predugo čekati, možda će naslov već biti tu! Zato mora doći ove godine.

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa

Cilj mu je ponovno biti spreman odigrati svih 90 minuta, a zna se koji je cilj Hajduka nakon 18 godina 'posta'.

- Znamo koja je naša ambicija. Dobro je krenuti s dvije pobjede, ali moramo zadržati fokus, naporno raditi i ne poletjeti, jer s puno rada i kvalitetom koju imamo možemo napraviti velike stvari - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Dalić je otkrio popis za Euro: 'Vlašić je puno bolje nego što je bio, Perišić će dobiti priliku!'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić je otkrio popis za Euro: 'Vlašić je puno bolje nego što je bio, Perišić će dobiti priliku!'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti