Obavijesti

Sport

Komentari 4

Odlazak velikana: Preminuo jedan od najvećih šampiona

Odlazak velikana: Preminuo jedan od najvećih šampiona

Žao mi je što moram objaviti tužnu vijest. Danas je nažalost iznenada u svom domu preminuo moj voljeni suprug Marvelous Marvin, objavila je supruga legendarnog boksača koji je dominirao u srednjoj kategoriji

VIDEO

Boksač Marvelous (Čudesni) Marvin Hagler, koji je dominirao srednjom kategorijom tijekom 80-ih i svjetski prvak 1980., preminuo je u 66. godini, obavila je njegova supruga Kay Hagler.

Hagler, koji je zakonski promijenio svoje ime u Marvelous (Čudesni) 1982., imao je rekordan broj pobjeda 62 te uz to tri  poraza i dvije neriješene borbe u srednjoj kategoriji sve dok njegovu vladavinu srednjom kategorijom nije prekinuo poraz od Sugar Ray Leonarda 1987.

- Žao mi je što moram objaviti tužnu vijest. Danas je nažalost iznenada u svom domu preminuo moj voljeni suprug Marvelous Marvin. Naša obitelj vas moli da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima - objavila je Kay Hagler stranicama fan kluba Marvelous Marvina Haglera na Facebooku.

FILE PHOTO: Boxer Marvelous Marvin Hagler  poses with Bernard Hopkins, of Philadelphia, following their light heavyweight fight at the Mandalay Bay Events Center in Las Vegas

Smatran jednim od najvećih boksačkih šampiona, Hagler je od 62 pobjeda u 67 profesionalnih borbi, 52 svoje pobjede ostvario nokautom.

Član i Svjetske i Međunarodne boksačke kuće slavnih, Hagler je dva puta proglašavan Boksačem godine u izboru časopisa "The Ring".

Haglerovu 14-godišnju karijeru nije obilježila jedna borba, nego jedna runda i to prva u njegovoj borbi protiv Thomasa "The Hitman" Hearnsa iz 1985. koja je postala poznata kao "Rat".

U pune tri minute brutalnog nasilja dvojica boksača su izmjenjivala serije snažnih udaraca jedan prema drugome. Hagler je pobijedio nakon tri runde, a borba je trenutačno nazvana boksačkim klasikom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu