Obavijesti

Sport

Komentari 43

Odlazak Voriora: Dosta je, sad je vrijeme da mladi preuzmu...

Odlazak Voriora: Dosta je, sad je vrijeme da mladi preuzmu...
1

Nakon što je Lino Červar najavio da se oprašta, i Igor Vori rekao je da odlazi u reprezentativnu mirovinu. Iz reprezentacije odlazi s devet velikih medalja, dva zlata, četiri srebra, tri bronce

VIDEO

Vrijeme je da okrenemo novu stranicu. Nakon 15 godina igranja za reprezentaciju zahvalio sam se svima, rekao je Igor Vori (37) i tako objavio da odlazi u reprezentativnu mirovinu.

S Hrvatskom je osvojio olimpijsko zlato i broncu, svjetsko zlato, dva srebra i jednu broncu te dva europska srebra i jednu broncu.

- Mislim da je vrijeme za mlađi preuzmu stvari u svoje ruke. Ja ću im biti pomoć u bilo kojem trenutku, u bilo kojem smislu i siguran sam da će se hrvatski rukomet dizati i želim im svu sreću u tome - priča Vori o čijem doprinosu u reprezentaciji najbolje govore riječi jednog od bivših izbornika.

Červar: Možda odem zauvijek iz rukometa, jako sam umoran Više na http://bit.ly/2GgLa2k Reporter: Ivan Radnić

Posted by 24sata on Thursday, January 25, 2018

- Malo tko to zna, ali taj momak je dok sam ja bio izbornik gutao šaku tableta da bi uopće mogao igrati i zbog toga ga izuzetno cijenim - rekao nam je bivši izbornik Slavko Goluža jednom prilikom.

Pred Igorom je još jedna utakmica u reprezentaciji, ona sa Češkom u borbi za peto mjesto.

- Hoću li igrati? Ne znam, to morate izbornika pitati. Sutrašnja utakmica nema veze s vezom, ne donosi ništa. Ali, opet, bilo bi lijepo završiti s pobjedom zbog nekog našeg zadovoljstva. Znam da je sad teško svima... Od samog starta me malo smetalo što su svi mislili da smo već u finalu, igrači su bili pod strašnim pritiskom. No nakon Švedske i Bjelorusije smo pokazali strašan karakter, ali Francuska je jučer bila bolja - zaključio je Vori.

Červar: Možda odem zauvijek iz rukometa, jako sam umoran
Červar: Možda odem zauvijek iz rukometa, jako sam umoran

Luka Cindrić bio je jedan od najboljih naših igrača na ovo prvenstvu.

- Švedska nas je puno koštala. Igrali smo odličan rukomet, mogli smo i bolje, naravno, ali možemo biti zadovoljni. Protiv Francuske smo se borili, no oni su iskoristili našu crnu rupu i poslije je bilo teško. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i na to možemo biti ponosni. Čvrsti su u obrani, pokušali smo ići u širinu, dobro smo to i koristili u jednom dijelu utakmice... Jučer je presudila dekoncentracija, ispadale su nam lopte, radili početničke pogreške. U takvim utakmicama jedna lopta može puno značiti, puno utakmica imam u karijeri, ali jednostavno u tim trenucima glava ne sluša. Na poluvremenu smo se posložili, ali što se može - priča Cindrić kojeg čeka još utakmica za peto mjesto:

- Volio bih da i oni koji nisu puno igrali dobiju šansu i da s pobjedom odemo s turnira. Utakmica ništa ne znači i bit će se teško motivirati. Ponosan sam na sve u ovoj reprezentaciji, svi smo dali sve od sebe. Imamo budućnost i nadam se da ćemo već na idućem natjecanju biti bolji i boriti se za najviše. Naravno da se ova generacija može boriti za medalje. Imamo odlične igrače i stvarno vjerujem da reprezentacija ima budućnost. Pokazali smo da možemo sa svakim igrati - zaključio je Cindrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke