Obavijesti

Sport

Komentari 52

Odluka policije u ponedjeljak, Boysi se udružuju s Armadom

Odluka policije u ponedjeljak, Boysi se udružuju s Armadom
1

Zbog obveza HNS-a i policije odluka Ravnateljstva policije o zabrani navijača na gostujućim susretima pričekat će do ponedjeljka. BBB najavljuju pohod na Kantridu

VIDEO

Sudbina navijača, koji odlaze na gostujuće utakmice još je neizvjesna. Naime, već ranije dogovoreni sastanak predstavnika HNS-a i Ravnateljstva policije odgođen je za ponedjeljak 23. travnja zbog obveza policije te HNS-a, čija delegacija odlazi u posjet Bad Tatzmannsdorfu.

Tom odlukom trenutna situacija ostaje 'status quo', a tim više postaje sve napetija kod navijača uoči 27. kola HNL-a, koje se igra ovaj vikend. No, bez obzira na odgodu, hrvatske navijačke skupine vjerojatno će se udružiti protiv HNS-a i Udruge prvoligaša, koji su inicirali i odobrili zabranu odlaska navijača na gostujuće utakmice.

Zajedništvo među navijačkim skupinama su već inicirali Bad Blue Boysi, koji su otvoreno pozvali Demone na svoju sjevernu tribinu kad će Istra 1961 gostovati na Maksimiru. Prije nekoliko dana uključila se i Armada, koja je istu gestu napravila prema Boysima uoči subotnjeg susreta na Kantridi.

Bez obzira što konačna odluka o zabrani nije donesena, Boysi su već najavili pohod na Kantridu na kojoj bi mogli dijeliti istu tribinu s Armadom. Ako se to ostvari bit će to raritetni primjer u HNL-u kad su dvije protivničke navijačke skupine pokazale takvo zajedništvo. A to se nije dogodilo od vremena stvaranja Hrvatske.

Glavno pitanje je ono sigurnosno. Znajući da su i sami čelnici hrvatskog nogometa kritizirali lošu organizaciju redarskih službi, pitanje je kako će se oni uz policiju nositi s dvije navijačke skupine na jednoj tribini.

Zabrana možda još nije konačna, ali izvjesno je da će zadnja četiri kola biti napetija nego što bi to bilo u slučaju da HNS nije potvrdio nelogičan potez Udruge prvoligaša. Jer navijači će učiniti svoje da obrane svoja zakonsko legitimna prava pa značilo to i ujedinjavanje sa žestokim rivalima navijačih udruga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika