Obavijesti

Sport

Komentari 51

Ojeda zapalio navijače Dinama: Zapratio 'plave' na Instagramu

Ojeda zapalio navijače Dinama: Zapratio 'plave' na Instagramu

Ojedinim dolaskom Dinamo bi dobio ogromno pojačanje na desnoj strani. Pa bi se njegov doprinos mogao očitovati kroz dvije formacije. Provjerite kako bi Dinamo trebao izgledati u drugoj polusezoni

VIDEO

U današnjem svijetu tehnologije, digitalizacije prije svega, u kojem se neki potezi smišljeno i planirano rade kako bi na subliminalan način stvorili dodanu vrijednost, važnu ulogu imaju društvene mreže. Jedna riječ, hashtag ili tag mogu donijeti veliki značaj, sugerirati namjenu ili indirektno nagovijestiti... Neizbježno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

Kao u slučaju Martina Ojede, argentinskog krilnog napadača čija je vrijednost šest milijuna eura i koji je pred pragom dolaska u Dinamo!

Ojeda (23) je zapratio Dinamo na Instagramu, a da gdje ima dima ima i vatre počelo se otkrivati u petak.

Bomba iz Argentine: Krilo od 6 milijuna eura na pragu Dinama
Bomba iz Argentine: Krilo od 6 milijuna eura na pragu Dinama

Ojedinim dolaskom Dinamo bi dobio ogromno pojačanje na desnoj strani. Pa bi se njegov doprinos mogao očitovati kroz dvije formacije. Željko Kopić gaji i prakticira igru s tri igrača u obrani i to bi trebalo izgledati ovako:

1. opcija: (3-4-1-2): Livaković - Theophile, Šutalo, Franjić - Ojeda, Mišić, Ademi, Bočkaj - Ivanušec - Oršić, Petković

2. opcija: (3-4-3): Livaković - Theophile, Šutalo, Franjić - Ivanušec, Mišić, Ademi, Bočkaj - Oršić, Petković, Ojeda

Momčad Dinama vratila se u Zagreb nakon pobjede nad West Hamom u Londonu

Inače, Argentinac je prošle sezone u prvenstvu zabio 12 golova uz tri asistencije u 23 nastupa, a u liga kupu dodao tri gola i asistenciju u 13 nastup.

Pregovori s hrvatskim prvakom, kako doznajemo, već su odmakli i do ponedjeljka bi sve trebalo biti riješeno. Interes za Ojedom pokazao je i Orlando City iz MLS-a koji nudi ponudu za 80 posto prava na igrača, no čini se kako će Argentinac prema Hrvatskoj. Dinamova ponuda ide do 90 posto.

Također, za njegove usluge zainteresirani su i Krasnodar te Fenerbahče.

Ojeda je rođen u mjestu Gualeguaychú blizu granice s Urugvajem, a nogomet je počeo igrati u Clubu Ferro. S 18 godina primijetili su ga u Racingu, u kojem se zadržao do danas. Bio je na posudbama u Huracánu i Godoy Cruzu, a na Novu godinu trebao je i trajno prijeći u potonji klub.

- Godoy Cruz kupio je 50 posto prava na mene, Racing ima 30 posto i još jedna grupa 20 posto. Ne znam što će se dogoditi, ali htio bih ponoviti godinu poput ove u kojoj sam se osjećao pun samopouzdanja. Sudbina će reći gdje ću u budućnosti - rekao je nedavno Martín.

Iz Argentine su prema Maksimiru ranije dolazili Guillermo Suárez i Luis Ibáñez (2008.), Adrián Calello i Leandro Cufré (2009.), Pablo Migliore (2013.) i Leonardo Sigali (2014.). Baš je Sigali moguća poveznica "modrih" s ovim poslom jer ima istog menadžera kao Ojeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera