Obavijesti

Sport

Komentari 2

Đoković svladao Karlovića u 3. kolu Hamburga

Đoković svladao  Karlovića u  3. kolu Hamburga
1

Hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je u 3. kolu ATP turnira iz Masters serije u Hamburgu od trećeg igrača svijeta Novaka Đokovića 7-6, 6-3

VIDEO

Karlović je, kao i u osmini finala Rima prošlog tjedna protiv Federera, odigrao dobar prvi set kojeg je izgubio u tie-breaku, nakon čega je u drugom popustio. Bio je to prvi susret našeg tenisača i Đokovića, u kojem je “Divu sa Šalate” popustila koncentracija u ključnim trenucima 13. igre prvog seta.
Na početku meča, Srbin je oduzeo servis za vodstvo od 2-1, ali je Karlović odmah uzvratio i izjednačio na 2-2. Nakon toga su obojica dobro držala svoje početne udarce, pa je odlučivao tie-break. Karlo je poveo 1-0, a potom je Đoković napravio dvostruku servis pogrešku i poklonio “mini-break”.
Naš tenisač je došao do 3-1, ali je zatim uslijedila serija njegovih pogrešaka. Prvo je poslao volej u aut, u sljedećem poenu i forhend. Đoković je do vodstva od 5-3 došao nakon jednog lošeg Karlovićevog smeša, a zatim je i jedan njegov bekend volej završio u mreži. Treći nositelj je servisom stigao do 7-3.
U drugom setu, Đoković je propustio jednu break loptu kod vodstva od 1-0. Karlović je kod 2-2 imao posljednju priliku za povratak u meč, ali nije uspio realizirati dvije prilike za oduzimanje servisa. Kazna je uslijedila u sljedećem gemu, kada Karlović šalje dugu loptu izvan terena za vodstvo Đokovića od 4-2. Srbin je do kraja bio siguran i prošao dalje s konačnih 7-6 i 6-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu