Obavijesti

Sport

Komentari 7

Olić: Još mislim da će Junior doći na trening, teško nam je...

Olić: Još mislim da će Junior  doći na trening, teško nam je...
3

Nikad ga nećemo zaboraviti. Junior će uvijek biti dio nas. Borit ćemo se za njega, igrat ćemo za njega, on je bio borac, takvi ćemo biti i mi, rekao je naš Ivica Olić

VIDEO

Mučna je atmosfera na treninzima Wolfsburga. Vijest o prometnoj nesreći u kojoj je poginuo mladi belgijski reprezentativac Junior Malanda šokirala je sve.

PIXSELL

Ivan Perišić rekao je kako je izgubio mlađeg brata. Navijači su ispred Volkswagen Stadiuma napravili mjesto gdje ostavljaju svijeće, dresove i šalove za Juniora.

VIDEO

- Još mislim da je Junior negdje u blizini i da će se pojaviti svakog trenutka. Ovo su teški dani za nas u klubu. Bio je tako dobar dečko - rekao je Ivica Olić i dodao:

- Nikad ga nećemo zaboraviti. Junior će uvijek biti dio nas. Borit ćemo se za njega, igrat ćemo za njega, on je bio borac, takvi ćemo biti i mi. Gdje god odemo, on nam je u mislima. Ne možemo ga zaboraviti - kaže naš reprezentativac.

Mladić vozio 200 kilometara na sat?

Na posljednjem ispraćaju Juniora Malande okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Malanda je stradao u subotu 10. siječnja na njemačkoj autocesti. U Volkswagen Touaregu bio je s još dvojicom. Sjedio je iza. Nije bio vezan.

Belgijski mediji pišu kako je vozač bio mladi igrač Anderlechta, Anthony D'Alberto. Također navode i kako je mladić vozio 200 kilometara na sat na mjestu gdje je ograničenje zbog loših vremenskih uvjeta bilo samo 80 km/h.

Policija otkriva kako je Malanda izletio kroz prednje vjetrobransko staklo nakon što je vozač izgubio kontrolu nad automobilom koji je pri punoj brzini udario u drvo.

- Dvojica mladića plakala su kraj tijela trećeg. Ništa nismo mogli napraviti. Nitko nije htio stati i pomoći. Pokušali smo s umjetnim disanjem, ali nije bilo pomoći - rekao je jedan od svjedoka prometne nesreće na njemačkoj autocesti.

Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi