Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ivan Perišić u šoku zbog smrti suigrača: Izgubio sam brata...

Ivan Perišić u šoku zbog smrti suigrača: Izgubio sam brata...
10

Ne znam što bih rekao od šoka, tuge i nevjerice. Ne mogu vjerovati da više nije s nama. Bol je prevelika. Izgubio sam suigrača, prijatelja, mlađeg brata..., napisao je

VIDEO

Nogometaš Wolfsburga Junior Malanda (20) poginuo je u subotu u prometnoj nesreći na njemačkoj autocesti. Malanda je prošao sve mlađe uzraste belgijske reprezentacije. U Wolfsburgu je igrao s našim reprezentativcima Olićem i Perišićem.

Pokretanje videa...

24sataTV 00:50
VIDEO

- Ne znam što bih rekao od šoka, tuge i nevjerice. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Bol je prevelika. Izgubio sam suigrača, prijatelja, mlađeg brata... Nije skidao osmijeh s lica - napisao je Ivan Perišić na profilu na Instagramu.

PIXSELL

Bundesliga je u šoku. Navijači od subote navečer dolaze pred stadion Volkswagen kako bi zapalili svijeću i odali počast mladom nogometašu.

Pixsell

Gotovo svi njemački klubovi na društvenim mrežama izrazili su sućut nogometaševoj obitelji. Javili su se treneri, igrači, predsjednik Fife Blatter...

- Čuli smo vijest dok smo bili u hotelu. Svi smo bili u šoku. To je strašna tragedija. Ludilo. Junior je bio sjajan mladi igrač - rekao je trener Borussije Jürgen Klopp.

Wolfsburgovoj svlačionici je najteže. Svi su voljeli Malandu.

- Junior Malanda bio je dobri duh naše svlačionice, svi su ga voljeli. Bio je sjajan igrač na početku karijere. Još ne vjerujemo da ga nema. Naše misli su s njegovom obitelji - rekao je u ime kluba sportski direktor Klaus Allofs.

Malanda je sjeo u automobil Volkswagen Touareg s još dvojicom. Vozili su ga u zračnu luku, a odredište mu je bila Južnoafrička Republika i Wolfsburgov kamp. Malanda je sjedio otraga, a vozač je po jakoj kiši i vjetru izgubio kontrolu nad automobilom. Sletjeli su s ceste i udarili u drvo. Malanda je poginuo na mjestu.

Dvojica iz vozila teško su ozlijeđena i prevezena u obližnju bolnicu. Policija kaže kako vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti te da je to glavni krivac nesreće.

PIXSELL

Belgijac Kevin de Bruyne čuo se s Malandom tog kobnog jutra.

- Čili smo se ujutro i sad ga nema. To ne mogu shvatiti. Izgubio sam velikog prijatelja. Počivaj u miru, prijatelju, uvijek ćeš biti s nama - napisao je De Bruyne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...