Obavijesti

Sport

Komentari 5

Olmo: Da, dolazim u Zagreb po medalju, i meni se piše naslov!

Olmo: Da, dolazim u Zagreb po medalju, i meni se piše naslov!
1

Toliko trofeja, a imam samo 22 godine, na to sam jako ponosan. Sve medalje osvojene s Dinamom posebno čuvam, one će uvijek ostati na posebnom mjestu, rekao je Dani Olmo u razgovoru za SN

VIDEO

Španjolskom veznjaku Daniju Olmu (22) konačnu je krenulo u Leipzigu. "Sprašio" je tri komada u Bundesligi, u Kupu dodao jedan i na najboljem je putu da u budućnosti postane član užeg kruga Nagelsmannovih ljudi od povjerenja. 

Olmo je Dinamo napustio zimus, ali još "škica" što se događa u hrvatskom prvaku. Na Instagramu je nedavno čestitao "modrima" na naslovu, a u razgovoru za Sportske novosti progovorio je o zagrebačkom klubu.

- Namjeravam doći u Zagreb po svoju medalju za naslov prvaka! Nadam se da će biti moguće. To mi je peti naslov prvaka s Dinamom, imam i tri osvojena Kupa, i meni se piše ovosezonski naslov prvaka. Toliko trofeja, a imam samo 22 godine, na to sam jako ponosan. Sve medalje osvojene s Dinamom posebno čuvam, one će uvijek ostati na posebnom mjestu, bez obzira na sve što ću napraviti u budućnosti. Dinamo mi je pružio priliku, tu sam postao španjolski reprezentativac, to se ne zaboravlja - rekao je razdragani Olmo.

Pokretanje videa...

02:39

Na razinu više podigao ga je bivši trener Dinama Nenad Bjelica, a ovaj mu to nije zaboravio.

- S Bjelicom se često čujem otkako sam otišao u Leipzig. Praktično svaki tjedan. Ne pričamo samo o utakmicama, nego i o životu. Rekao mi je da odlično igram u Leipzigu, da je sretan zbog mene. Uvijek ću mu biti zahvalan, za sve što je učinio za mene. Bjelici želim sve najbolje u životu, njega kao i Dinamo nikada neću zaboraviti. Zbog Bjelice sam postao bolji igrač - rekao je Olmo i dodao da Dinamo i dalje biti konkurentan u Europi te da uživa gledati utakmice Lokomotive, koja, po njegovom mišljenju, igra bolje od Rijeke, Osijeka i Hajduka.

Olmo dobro poznaje Dinamovu svlačionicu, a dao je naznačiti i tko će biti njegov nasljednik, novi "zlatni dečko" i eksponat.

- Gvardiol igra svaku utakmicu, super je, baš je igračina. Meni se posebno sviđa i Đira, to je pravi agresivni moderni mladi igrač, Marin je buduća zvijezda. Ti mladi dečki će biti jako, jako bitni za Dinamo u budućnosti, ali i Kulenović, koji ima sve karakteristike pravog napadača - rekao je za SN.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja