Sport

Komentari 113

Dani Olmo odlazi za 20 mil. eura i plaću manju od Rebićeve

Dani Olmo odlazi za 20 mil. eura i plaću manju od Rebićeve

Olmo danas neće igrati prijateljsku utakmicu s Lokomotivom jer se očekuje finiširanje transfera. A neće igrati ni najbolji igrač lokosa Tolić, koji je izbačen iz momčadi jer ne želi novi ugovor!

Dani Olmo nasmijan odrađuje sve obveze na Dinamovim pripremama u Rovinju, ali čeka se samo trenutak kad će mu otac i menadžer reći: "Pozdravi se i sjedaj u automobil, gotovo je."

Španjolac neće danas igrati prijateljsku utakmicu s Lokomotivom jer čeka se finiširanje transfera.

U prvom je planu odlazak u Milan, a Sportske novosti tvrde da su detalji transfera sljedeći: Dinamo će dobiti 20 milijuna eura, što znači da neće biti najveća Dinamova prodaja, neće nadmašiti Marka Pjacu i Luku Modrića. Barem u startu...

No, s bonusima i postotkom od iduće prodaje, taj bi iznos mogao doći do 30 milijuna eura, koliko Dinamo zapravo cijelo vrijeme traži.

Olmova će plaća biti 2,5 milijuna eura godišnje, što je neki srednji rang u Milanu. Ante Rebić, primjerice, ima tri milijuna eura.

Zanimljivo, u današnjoj utakmici neće igrati ni najbolji igrač Lokomotive. Kako doznaju SN, hit igrač jeseni Marko Tolić izbačen je iz prve momčadi jer je odbio potpisati novi ugovor!

Sadašnji mu ističe u lipnju, kada je slobodan igrač, ali u klubu mu prijete da bi mogao proljetni dio sezone provesti na tribini. Zasad nije s momčadi na pripremama i trenira s juniorima...

Najčitaniji članci