Obavijesti

Sport

Komentari 16

Olmo se oglasio nakon partije života, trener Bayerna u šoku: Ne znam kako ovo riješiti...

Olmo se oglasio nakon partije života, trener Bayerna u šoku: Ne znam kako ovo riješiti...

Definitivno ću ponijeti loptu sam sobom, bit će to lijepa uspomena. Imamo mladu momčad i želimo napasti ostale momčadi u ligi, rekao je Olmo nakon maestralne partije

VIDEO

Još u Dinamu pokazao je raskoš svog talenta. Tko je ovaj španjolski genijalac kojeg bruse u Maksimiru, pitala se cijela Europa. 'Naganjali' su ga mnogi velikani, ali na kraju ga je pridobio Leipzig prije tri godine za 19 milijuna eura. 

Pokretanje videa...

Dani Olmo 01:15

Još do kraja nije pokazao svoj potencijal, nažalost u tome su uvelike kumovale ozljede, ali ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti sezona za pamćenje sjajnog Danija Olma. Leipzig je u subotu razbio Bayern 3-0 u utakmici Superkupa, a veličanstvenu partiju odigrao je Olmo koji je zabio hat-trick. Čarobirao je s loptom, 'maltretirao' obrambene igrače Bayerna i pokazao kakav je velemajstor. Bio je posebno nadahnut kod drugog gola kada je izvrtio Mathijsa de Ligta, stopera od 75 milijuna eura. 

Olmo pomeo Bavarce 

DFL Supercup 2023 / FC Bayern Munich - RB Leipzig 0-3.

Simpatični i skromni Španjolac, koji ne krije ljubav prema Hrvatskoj gdje je i postao ovo što je danas, stavlja momčad u prvi plan.

- Bila je to nevjerojatna izvedba momčadi. Trčali smo jako puno i donijeli smo puno dobrih odluka. Nema boljeg starta u sezonu od pobjede u Münchenu. Definitivno ću ponijeti loptu sam sobom, bit će to lijepa uspomena. Imamo mladu momčad i želimo napasti ostale momčadi u ligi. Vidjet ćemo što možemo postići ako ćemo konstantno igrati dobro - kazao je Olmo.

DFL Supercup 2023 / FC Bayern Munich - RB Leipzig 0-3.

Ishvalio ga je trener Liepziga Marco Rose. 

- Dani Olmo je izvanredan nogometaš. Ovo je bila njegova sjajna izvedba, kao i cijele momčadi, a način na koji je zabio drugi gol je fantastičan. Ono što me još više impresionira je kako gura momčad prema naprijed i kako pomaže mladim igračima. Pobijedili smo 3:0, zabili lijepe golove i sačuvali mrežu netaknutom. Naravno da ne možete Bayern držati ‘tihim‘ svih 90 minuta i na mahove smo bili u defenzivi, ali bili smo pametni u kontranapadima - rekao je on.

Trener ste Bayerna, najjače i najskuplje momčadi u Bundesligi, a samo dan ranije dovedete Harryja Kanea za 100 milijuna eura. Nitko ne bi htio biti u koži Thomasa Tuchela kojemu status i nije baš najbolji uoči početka sezone. Bayern je bio neprepoznatljiv i bezidejan, a to je upozoravajuće jer prvenstvo počinje za tjedan dana. 

DFL Supercup 2023 / FC Bayern Munich - RB Leipzig 0-3.

- Ne, definitivno nemam odgovor na to pitanje i to je veliki problem. Ovo je u principu nastavak našeg posljednjeg domaćeg susreta protiv Leipziga. Ispada kao da nismo ništa radili četiri tjedna. Nemam objašnjenja. Jednostavno nije bilo dovoljno u svim segmentima igre - kazao je razočarani Tuchel. 

Kane je ušao u završnici, ali nije mogao puno toga napraviti pri tri gola zaostatka. 

- Žao mi je Harryja Kanea. Čovjek vjerojatno misli da nismo trenirali četiri tjedna. Ovo što smo pokazali nema veze s onime što smo radili i što želimo. Ovo je gorak poraz, žao mi je. Trenutno nemam rješenja. Šokiran sam i ekstremno razočaran - završio je Tuchel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju