Obavijesti

Sport

Komentari 0

Grci trenirali u Zagrebu: Nas ne zanima remi na Maksimiru

Grci trenirali u Zagrebu: Nas ne zanima remi na Maksimiru
9

Bod na Maksimiru ne bi nam bio dobar, rekao je trener Olympiakosa Marcos Silva. Grci optimizam temelje na rušenju Arsenala. No isti taj Arsenal pao je u Zagrebu...

VIDEO

Remi? Ne želimo bod jer svaku utakmicu idemo na pobjedu. Sve ćemo napraviti za tri boda na Maksimiru, rekao je Olympiakosov trener Marcos Silva.

- Istina, Dinamo i Arsenal nam još stižu u Grčku, ali svejedno nam remi na Maksimiru ne bi bio poželjan. Dinamo nam može napraviti probleme, ali spremni smo i s puno optimizma očekujemo utakmicu - dodao je Silva.

Grci su se postavili kao Englezi u prvom kolu. Stigli su na izlet i u razgledavanje grada, pojeli su koju štruklu pa primili dva komada i osramoćeni se vratili kući. Sličan scenarij mogao bi zapasti Grke koji optimizam temelje na dobrim rezultatima u zadnje vrijeme, ali i na rušenju Arsenala. Zaboravljaju da je isti taj Arsenal pao na Maksimiru.

- U Dinamu kažu da smo mi favoriti? Ma to pokušavaju staviti dodatan pritisak na nas. Dinamo je dobra momčad i nećemo je podcijeniti. Igramo dobro i od nas se mogu očekivati još bolji rezultati - rekao je Dimitris Siovas, koji će popričati s bivšim suigračem Paolom Machadom.

- Nisam još pričao s njim, ali to ćemo napraviti prije utakmice.

15.000 navijača na Maksimiru?

Na utakmici protiv Zagreba bio je 721 navijač. Tužno je bilo gledati puste maksimirske tribine, no protiv Olympiakosa atmosfera bi mogla biti solidna.

Prema posljednjim informacijama prodano je oko 12.000 ulaznica, no u tu brojku ulaze i godišnje ulaznice te paketi koji su prodani za sve tri domaće utakmice u Ligi prvaka. Na dan utakmice očekuje se još prodanih karata pa bi na Maksimiru moglo biti i 15.000 ljudi. Ovako je to izgledalo na gradskom derbiju...

Sanjin Strukić/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju