Obavijesti

Sport

Komentari 42

On je ‘antisammir’: Machado o izlascima van niti ne razmišlja

On je ‘antisammir’: Machado o izlascima van niti ne razmišlja
3

Paulo Machado je sličan Soudaniju. Igrač od kojega očekuju velike stvari u Dinamu. Sad Alžirac ima “konkurenciju” u svlačionici, Machado se smije i šali više od njega

VIDEO

Dvije utakmice, dvije asistencije. Prvo Sigaliju za gol u Rijeci, a onda i Antoliću za potvrdu pobjede protiv Žalgirisa. Machado je ostavio dobar dojam u prve dvije utakmice, ali od igrača koji je plaćen 1,8 milijuna eura i od igrača koji će s plaćama Dinamo ukupno stajati četiri i pol milijuna €, očekuju se i bolje partije.

- Osjećam se sve bolje u Zagrebu - rekao je Machado koji se najviše druži sa sunarodnjacima. Poslije utakmice s litavskim prvakom sa stadiona je otišao zajedno s golmanom Eduardom.

Stanuje blizu one dvorane

- Ne znam gdje točno stanujem, blizu one dvorane, Arene - nasmijao se prije nekoliko dana na druženju Paulo Machado, koji će u Zagrebu trebati naći veliku kuću.

- Svi mi dolaze. Supruga, dvoje djece, roditelji, braća, dakle 12 ljudi - rekao je Dinamov veznjak.

Prva desetka poslije Sammira

Otkad je iz Maksimira otišao Sammir, nitko nije nosio desetku. Sad ju je uzeo Portugalac koji je, navodno, čista suprotnost Brazilcu, pravi “antisammir”

Grci koji su pratili Olympiacos u vrijeme dok je Paulo igrao tamo tvrde kako je on obiteljski čovjek i ne živi nesportski kao što je to činio Sammir. Nadamo se da su ove informacije točne jer slično su Grci tvrdili i za Cleytona pa se na kraju potukao i potjeran je iz kluba.

Dinamo Machadu nije bio nepoznanica

- Gledao sam ih kad su igrali u Ligi prvaka protiv Porta, tako da sam znao gdje dolazim. Ovdje je slično kao u Grčkoj. Samo mi se ne sviđa što su navijači predaleko od terena, ali rekli su mi kako to na stadionu planiraju srediti - dodao je Machado.

Trebat će mu vremena da se uigra s ostatkom momčadi, a Zoran Mamić je uvjeren kako je on pravi “kapitalac” za Ligu prvaka. Uostalom, prošle je sezone igrao u osmini finala s Olympiacosom. Ušao je u igru u obje utakmice protiv Manchester Uniteda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige