Obavijesti

Sport

Komentari 27

Oni bi mogli otići za "sitniš": Pirlo, Diego, Gomis, Menez...

Oni bi mogli otići za "sitniš": Pirlo, Diego, Gomis, Menez...
4

Mirror je sastavio listu igrača kojima na kraju sezone istječe ugovor. Svi oni bi mogli otići za "siću", jer klubovi će radije prihvatiti bilo kakvu ponudu nego ih pustiti da odu

VIDEO

S početkom 2014. godine počeo je i zimski prijelazni rok. Na Otoku je zavladala prava ludnica oko Diega Coste, napadača Atletico Madrida. Jedino Manchester City od velikih klubova u Premiershipu drugog dana prijelaznog roka nije bio povezan s dovođenjem Diega Coste.

Arsenal je navodno najviše zagrizao za Costu, a britanski mediji pišu kako je Arsene Wenger spreman izdvojiti i 32 milijuna funti. 

Za Costu su zainteresirani i Liverpool i Manchester United. Chelsea se okrenuo prema Seriji A te je, prema pisanju Telegrapha, ponudio čak 50 milijuna funti za Gonzala Higuaina, ali je Napoli tu ponudu odbio. Kasnije je Mourinho demantirao tu vijest rekavši da Higuain ne odgovara Chelseajevom načinu igre.

Najtraženiji hrvatski igrač u zimskom prijelaznom roku bit će Ivan Rakitić. Sjajni Raketa briljira u Sevilli, ugovor mu istječe za 18 mjeseci i mnogi velikani željeli bi ga u svojim redovima. Manchester, Chelsea, Liverpool i PSG stoje u redu za Ivana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Britanski Mirror sastavio je listu jedanaestorice igrača kojima na kraju sezone istječe ugovor. Svi oni mogli bi otići za "sitniš", jer njihovi klubovi radije će prihvatiti bilo kakvu ponudu nego pustiti igrača besplatno po isteku ugovora. 

Među njima su Diego iz Wolfsburga, Pirlo iz Juvea, Gomis iz Lyona...

Jedanaestorica koja bi mogla otići za "siću":

  • Guillermo Ochoa (28) - Meksički reprezentativni golman brani za francuski Ajaccio. Kad je dolazio u Ajaccio 2011. godine, odbio je PSG. Ugovor mu uskoro istječe i mogao bi biti pravo pojačanje za europske velikane.
  • Marc Bartra (22) - Branič Barcelone, produkt poznate La Masije. No ne igra previše, ugovor s Kataloncima još nije produljio i vrlo bi lako mogao otići. 
  • Martin Stranzl (33) - Branič Borussije Mönchengladbach ima preko 200 nastupa u Bundesligi. Austrijancu istječe ugovor, a u prvom dijelu sezone briljirao je predvodeći sjajnu obranu Borussije.
  • Eliseu (30) - Veznjak Malage je brz, odličan u igri s obje noge, nepredvidljiv... Nije produljio ugovor i mogao bi otići za "siću".
  • Fernando (26) - Nogometaš Porta odlično igra na poziciji zadnjeg veznog. Moderan je "razarač", jak na lopti i mogao bi biti jedno od pojačanje nekih europskih velikana.
  • Andrea Pirlo (34) - Iako u godinama, Pirlo je i dalje "motor" Juventusa. Sjajni veznjak talijanske reprezentacije nije produljio ugovor s Juveom koji će zasigurno htjeti izbjeći ono što se dogodilo Milanu kad je pustio Pirla da odšeta u Juve kao slobodan igrač. 
  • Diego (28) - Sjajni veznjak Wolfsburga na ljeto će biti slobodan igrač. Nijemci će htjeti zaraditi pa će sigurno pristati i na znatno lošiju ponudu od one koja ocrtava pravu vrijednost Brazilca.
  • Patric  Ebert (26) - Igra za Valladolid. U Primeri je u svojoj drugoj sezoni nakon dolaska iz Herthe. Odličan veznjak kojem uskoro istječe ugovor...
  • Alex Meier (30) - Nogometaš Eintrachta, može igrati veznog i napadača. Prošle sezone zabio je 16 golova u Bundesligi. 
  • Jeremy Menez (26) - Menez igra u PSG-u i mogao bi uskoro promijeniti klub. Nije produljio ugovor, a Francuz je na meti nekoliko europskih velikana. Sjajan napadač koji se najbolje osjeća kao krilo.
  • Gomis (28) - Napadač Lyona robustan je, jak, odličan u igri glavom. Mogao bi biti pravo pojačanje i to za ne tako puno novca. Ugovor mu uskoro istječe i Lyon ga sigurno neće pustiti besplatno.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)