Obavijesti

Sport

Komentari 28

'Oni koji se ne mogu nositi s pritiskom ne moraju ni igrati'

'Oni koji se ne mogu nositi s pritiskom ne moraju ni igrati'
1

Sigurno da nije lako raditi u ovakvoj atmosferi, ali mi smo profesionalci i nama ne preostaje ništa drugo, nego šutjeti i raditi, rekao je trener Hajduka Goran Vučević

VIDEO

Teška noć ostala je iza trenera Hajduka Gorana Vučevića, noć nakon remija s Interom i nemilih scena koje su nakon toga slijedile na Poljudu. No njegovo mišljenje o igri momčadi nije se nimalo promijenio, Vučević i dalje stoji pri tome kako je Hajduk bio puno bolji, kako je nedostajao samo gol, kao kruna dominacije na terenu. 

- Pogledao sam izvještaj na TV, on za sebe sve govori. Mi smo imali puno šansi, Inter jednu ili nijednu. Nismo dali gol i to je glavni razlog zašto utakmicu nismo dobili. Ovo ostalo ne bih komentirao. 

Ovo ostalo odnosilo se na neugodne scene nakon utakmice, prosvjede navijača koji su ušli u svlačionicu i kancelarije Uprave, tražeći odgovore. 

- Sigurno da nije lako raditi u ovakvoj atmosferi, ali mi smo profesionalci i nama ne preostaje ništa drugo, nego šutjeti i raditi. Nije moje da komentiram sve što se događa. Bio sam u svlačionici dok su bili navijači, nije bilo vrijeđanja, a ostalo ne bih komentirao – kaže pomirljivo Vučević, koji je sličnu scenu doživio i kao igrač.

- Nakon utakmice s Borcem iz Banja Luke bilo je toliko uvreda od navijača, da smo morali katamaranom u Supetar. Ali smo slijedeću utakmicu dobili i sve je bilo dobro....

Vučević smatra kako je pritisak navijača jedan od glavnih razloga što su mladim igračima noge sputane, no to im ne uzima kao olakotnu okolnost. 

- Tko se ne može nositi s tim, ne može ni igrati u Hajduku. Nije isto igrati u Hajduku i nekom drugom klubu u HNL. No ponovit ću, meni je jako teško nešto prigovoriti igračima. Možda je nedostajala doza agresije, ali ne mogu tražiti od Anasa ili Tomasova da uklizavaju i da se bore. Oni moraju sakriti svoje mane i dati najbolje što imaju... Po meni nije nedostajalo ništa osim gola. Mene bi zabrinulo da smo igrali slabo, da nismo stvorili nijednu šansu, da smo izgubili.. Ali nakon što sam prespavao, i dalje mislim da je utakmica bila solidna, i da smo je morali dobiti. 

Dinamo je pobjegao na sedam bodova prednosti. 

- Nije gotovo dok ima šansi ali deplasirano je o tome pričati, mogu samo ponoviti ono što sam govorio posljednjih dana. Mi se moramo ozbiljno pripremiti za svaku slijedeću utakmicu, to ćemo i napraviti. Trenira se jako dobro, nema nikakvih problema po tom pitanju, disciplina je na visokom nivou, nisu istinite priče da nema sloge.... Razmišljaju momci samo o terenu i utakmici i ja nemam prigovora. U ovoj situaciji jedva čekamo novu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"