Obavijesti

Sport

Komentari 31

'Oni su mala Barca, možemo ih dobiti jednom u 10 utakmica'

'Oni su mala Barca, možemo ih dobiti jednom u 10 utakmica'
1

Po igri i po svemu Villarreal se može uspoređivati s Barcelonom. Imaju fantastične pojedince, ali su bili dosta bahati u Maksimiru i to ih je koštalo, priča Vaha

VIDEO

Dajem sve minute bez primljenog gola za sva tri boda sutra na Madrigalu, poručio je Dinamov golman Ivan Kelava prije puta na utakmicu petog kola Europske lige protiv Villarreala. 

- Iako mnogi misle da u Villarrealu nemamo previše šanse, mi jedva čekamo da utakmica počne i vjerujemo u uspjeh - pun je samopouzdanja mladi golman 'modrih' koji gol nije primio čak 984 minute.

Utakmicu u Španjolskoj mogao bi propustiti Igor Bišćan zbog problema sa zadnjom ložom. Kapetan će morati proći još jedan test prije utakmice. Iskusni trener Dinama vrlo dobro zna što ga čeka u Villarreal. 

Oni Dinamo smatraju malim klubom, no sigurno će biti jako motivirani sutra, kaže Vaha

- Po igri i po svemu Villarreal se može uspoređivati s Barcelonom. Imaju fantastične pojedince, ali su bili dosta bahati u Maksimiru i to ih je koštalo. Iako je Dinamo kod nas velik klub, oni ga smatraju malim, no i njima je ova utakmica ključna i sigurno će biti jako motivirani. Njihov trener nije mi čestitao na pobjedi u prvoj utakmici, a kad je netko takav prema meni ja sam 10 puta gori prema njemu - prisjetio se Vaha pobjede nad Španjolcima u Zagrebu. 

Dinamo i s porazom u Španjolskoj može proći dalje, a dobro bi im došla i sutrašnja pobjeda Bruggea u Grčkoj. 

- Bude li Brugge želio igrati u Grčkoj PAOK-u neće biti lako jer je su Belgijci dobra momčad. Bude li im stalo do te utakmice sposobni su svašta napraviti u Solunu - nada se Halilhodžić. 

U zagrebačkoj utakmici ovih protivnika briljirao je Sammir koji je jednom zabio te jednom asistirao.

Bolji su od nas, no naša šanse je da se otvore ako ne zabiju rani gol, uvjeren je Sammir

- Ma, oni su bolji od nas, ali naša je šansa da se otvore ako rano ne zabiju gol. Zabijemo li mi gol, to bi trebala biti garancija barem jednog boda - priča oporavljeni Sammir.

Za razliku od najboljeg Dinamova igrača, probleme s ligamentima još ima Leandro Cufre koji je na jučerašnjem treningu jednim uklizavanjem pogoršao stanje i vrlo lako bi se moglo dogoditi da ne zaigra u Španjolskoj. Šime Vrsaljko, pak, ima povišenu temperaturu, no on bi trebao biti spreman za utakmicu. Put u Europu ne bi bio potpun bez velikog šefa Zdravka Mamića.

- Villarreal je u top tri, četiri momčadi na svijetu i znamo da nas čeka najteža utakmica. Ipak, ovakvo zajedništvo je falilo godinama i baš zbog toga moramo biti optimisti. U nogometu je sve moguće pa tako i da Real izgubi 5-0 i Manchester United 4-0. No treba biti realan, ključna utakmica bi trebao biti PAOK i mi već radimo na tome da to bude utakmica s najboljom atmosferom u povijesti na Maksimiru - kaže Zdravko.

Sve je moguće pa i da Real izgubi 5-0 ili Manchester 4-0, no nama je PAOK ključan, Mamić

Nekako najbolju sliku o kvaliteti Villarreala dao je odlični branič Dinama Tonel.

- Vilalrreal je mala Barcelona, top europska momčad i mi ih u gostima možemo pobijediti jednom od 10 utakmica. Neka sutra bude ta jedna utakmica - zaključio je Portugalac Tonel. 

Štimac provodi nasilje na terenu

- Svi samo znaju pričati o tome kad Štimac dobije neku županiju, a Vlatko ih na svojoj strani ima već 11, a ubrzo će imati i 12, Rijeku. Tako da Štimac neće imati previše šanse i znam što će se dogoditi. Sigurno će biti pojedinačnog maltretiranja jer on već provodi nasilje na terenu - osvrnuo se Zdravko na Markovićevu kandidaturu za predsjednika HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi