Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

Orio se Mišin hit: Navijači od Hercegovine pa do Australije

Kad su 40-ak minuta prije početka utakmice krenule domoljubne pjesme, atmosfera se odmah zagrijala. Ni kiša nije zasmetala našim navijačima da pomognu viceprvacima svijeta u borbi za Euro

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
67 komentara

Hrvatska je protiv Slovaka imala sjajnu podršku na Rujevici. Navijači su došli iz svih krajeva Hrvatske. Podrška je našoj reprezentaciji tradicionalno velika i posebna iz Hercegovine i Bosne.

Zagreb, Split, Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, Grude, Livno, Cres, Novi Travnik, Posušje, Novi Marof, Čapljina, Vinkovci, Đakovo, Ljubuški, Kiseljak, Vodice, Crikvenica, Tolisa, Stuttgart, Odžak, Stari Mikanovci, Osijek, Melbourne... Transparenti svih tih gradova bili su na riječkom stadionu.

Kad su 40-ak minuta prije početka utakmice krenule domoljubne pjesme, atmosfera se odmah zagrijala. Ni kiša nije zasmetala našim navijačima da pomognu viceprvacima svijeta u borbi za Euro.

Stihovi "Moje domovine" doveli su atmosferu do usijanja, a onda je krenula "Lijepa li si". To je ipak pjesma kod hrvatskih navijača izazovu najveću emociju. 

POZNATI NA TRIBINAMA Predsjednici nije hladno, Šuker sve snimao, stigao i Plenković

Dosta je navijača prije utakmice bilo i u Opatiji. Došli su tamo i neki Slovaci, ali, sve je bilo u redu. Neki su hrvatski navijači ispratili i reprezentaciju kad je iz hotela krenula prema stadionu.

Sigurno je da su mnogi još htjeli biti na ovoj utakmici. Kapacitet Rujevice nije tako velik. Sigurno je da bi u ovoj utakmici bili puni i Gradski vrt i Poljud i Maksimir.

Prije početka utakmice zagrijali su se uz Matu Mišu Kovača i njegov vječni hit "Ako me ostaviš". Orila se Rujevica gotovo kao Poljud kad je s razglasa puštena "Cesarica"...

Slovaci su povremeno čuli, bilo ih je čak na dvije tribine. Slavili su kad su poveli, ali kad smo napokon izjednačili, bili su u šoku, a Rujevica je eksplodirala. Kad je Bruno Petković zabio za 2-1, onda je tek nastala ludnica. Uskoro je došao i treći gol, potvrda pobjede. Igrači su dobili ovacije.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Naši partneri pišu
Message