Obavijesti

Sport

Komentari 110

Oršić: Bod na San Siru? Ma ne, pobjedom ćemo sve riješiti...

Oršić: Bod na San Siru? Ma ne, pobjedom ćemo sve riješiti...
1

Bit ćemo spremni za San Siro! Već sam jednom igrao tamo sa Spezijom protiv Milana, ušao sam zadnjih desetak minuta u Kupu. Milan je tad bio velika momčad, izgubili smo, ali baš je bio doživljaj, priča nam Oršić

VIDEO

Dinamo je u petak nadigrao Hajduk, ali završilo je 1-1. Nije bio dobar dan "modrim" napadačima koji su se dobrano napromašivali.

- Ha, čujte, protiv Rijeke nam je u prošlom kolu sve uzlazilo, a sad nije. Hajduk nam nije stvorio šansu, osim onog šuta kod ruke Leovca, ne znam jesu li puknuli po golu - kazao je Dinamov krilni napadač i reprezentativac Hrvatske Mislav Oršić (26) u uvodu pa dodao:

- Šteta što nismo nešto više uspjeli zabiti, ali možemo biti zadovoljni igrom. Nismo ljuti, idemo ovo zaboraviti i okrenuti se Atalanti. Idemo to dobiti i proći dalje - odlučno je kazao.

Pokretanje videa...

00:50

Ove sezone Hajduk je ugrabio četiri boda protiv Dinama i to pomalo frustrira navijače "modrog" kluba, ali Oršić u tome ne vidi problem.

- Ma dobro, prošle sezone dobili smo ih tri puta u četiri utakmice. Prvenstvo je dugo, bit ćemo mi prvi na kraju.

Zanimljivo, Dinamo već neko vrijeme igra vrhunski, ali neke utakmice ipak ne uspijevaju dobiti. Šahtar je kod kuće i na Maksimiru protiv Dinama izvukao dva remija, iako ih je Dinamo nadigrao. Sad je isto pošlo za rukom Hajduku.

- Mora se ta sreća negdje okrenuti, vratit će se to nama. Istu stvar kazao nam je trener Bjelica nakon utakmice. Sad će to na bolje protiv Atalante - kazao nam je Mislav.

Dinamo ima strašan raspored. Šahtar, Rijeka, Hajduk, Atalanta, "pola" momčadi bilo je s reprezentacijama. Sigurno to donosi određenu dozu pritiska.

- Imamo iskustva s tim. I prošle smo sezone igrali zahtjevne utakmice u Europskoj ligi. Bit ćemo spremni za San Siro! Već sam jednom igrao tamo sa Spezijom protiv Milana, ušao sam zadnjih desetak minuta u Kupu. Milan je tad bio velika momčad, izgubili smo, ali baš je bio doživljaj. Sad će biti i bolje, dolazi puno naših navijača - objašnjava Oršić.

Ipak, Oršić je sad puno kvalitetniji igrač. Tad se borio za minutažu u talijanskom drugoligašu, a sad je reprezentativac i hit-igrač u Ligi prvaka.

- Haha, malo je drugačije. Promijenilo se dosta u tih pet-šest godina.

Cilj je Dinama jasan. Žele prezimiti u Europi.

- Da, iz ove bi perspektive četvrto mjesto u Ligi prvaka bilo neuspjeh. Stvarno igramo dobro, protiv Šahtara smo u dvije utakmice imali sve u svojim rukama, ali to je je nogomet.

Taktika za momčad iz Bergama još nije razrađena.

- Pojma nemam kako ćemo s njima. Vjerujte mi, uopće još nisam razmišljao u njima. Nisam ni s Pašalićem na okupljanju pričao o tome. Nakon utakmice u Zagrebu on mi je prišao i kazao da smo odlično odigrali, da smo ih iznenadili formacijom. Ipak, sad će oni biti koncentriraniji, znaju da igramo u Europi s trojicom iza. S čim ćemo ih iznenaditi? To morate pitati trenera.

Oršić ne bi prihvatio 0-0 u 70. minuti.

- Ma ne, s pobjedom možemo sve riješiti. Možda im ne zabijem tri gola, može i dva na San Siru, samo da dobijemo. Bit će za mene prostora, napast će nas - završio je simpatični krilni napadač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve