Obavijesti

Sport

Komentari 50

Oršić: Puno se pisalo možemo li, jesmo li pravi. Bilo nam je dosta

Oršić: Puno se pisalo možemo li, jesmo li pravi. Bilo nam je dosta

Livaković i naši igrači su nas spašavali, moglo je to otići u drugom smjeru. Dokazali smo sebi da možemo i na pravom smo putu da prođemo ovu skupinu, rekao je napadač Dinama nakon pobjede kod Genka (3-0)

VIDEO

Dinamo je uspješno apsolvirao i četvrto europsko gostovanje u Belgiji pobjedom bez primljenog gola. Nakon Anderlechta 2009. (1-0), Club Bruggea 2010. (2-0) i Anderlechta 2018. (2-0), Genk je ovaj četvrtak u drugom kolu Europske lige pao 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Europska pobjeda Dinama

Pokretanje videa...

Čudesna večer Dinama u Belgiji: 'Modri' potopili domaćina 01:01

- Ovo je bila jako teška utakmica za nas, bili smo svjesni prije utakmice da će Genk možda malo više držati loptu, da ćemo mi morati više raditi bez lopte. Znali smo da iz toga možemo dobro ići u kontre, što smo na kraju i ostvarili i tako zabili prvi gol. Imali su i oni neke svoje prilike, na svu sreću Livaković je par puta spasio i naši igrači. Moglo je to otići u drugom smjeru, ali pokazali smo karakter i vratili se pobjedom nakon poraza protiv West Hama - rekao je napadač Dinama Mislav Oršić.

Nije zabio, ali kreirao je prvi gol asistencijom za Luku Ivanušeca. Koliko ova pobjeda pokazuje da je Dinamo na pravom putu?

- Jako nam puno znači. Nakon poraza od West Hama puno se po medijima pisalo možemo li, jesmo li pravi, jesmo li ove sezone lošiji... Stvarno nam je bilo dosta toga i sad smo sretni što smo pokazali da možemo, što smo sebi dokazali da možemo i sad smo na pravom putu da probamo opet proći ovu skupinu - rekao je Oršić.

Startao je kao krilni bek, ali bilo ga je po cijelom terenu.

- Možda je bilo krivo nacrtano, malo smo promijenili formaciju. Sve je bilo dobro. Momčad je dobro reagirala, imali smo dobru energiju, što se vidjelo na zadnjem treningu. Cilj nam je bio istu energiju pokazati na terenu. Znali smo da ćemo onda doći do pobjede. To smo napravili i stvarno smo sretni i zadovoljni - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Oršićevu asistenciju i Ivanušecov gol možete pogledati OVDJE.

Dinamo će u idućem kolu 21. listopada gostovati kod bečkog Rapida koji je izgubio na gostovanju kod West Hama u Londonu 2-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja