Obavijesti

Sport

Komentari 38

GOlmo! Dinamo je u sudačkoj nadoknadi zabio za veliki bod

GOlmo! Dinamo je u sudačkoj nadoknadi zabio za veliki bod
7

Dinamovi juniori gubili su 2-0 od Olympiakosa na Hitrec-Kacijanu. Čabraja je u 84. minuti vratio nadu Dinamu, da bi Dani Olmo u sudačkoj nadonadi zabio za 2-2...

VIDEO

Dinamo je bez pola momčadi izborio bod protiv Olympiakosa na Hitrec-Kacijanu. "Modri" su gubili 2-0 do 84. minute. Čabraja i Olmo kreirali su preokret, a Španjolac je zabio u trećoj minuti sudačke nadoknade za 2-2. Cvitanović je morao "krpati" momčad zbog SP-a U-17 na kojem igra gotovo kompletna Dinamova generacija.

Dinamo je bolje otvorio utakmicu, ali Gojak se nije proslavio. Promašio je Dinamov napadač prazan gol. Kazna je stigla u 25. minuti utakmice. Kulenović ruši grčkog igrača, a sudac pokazuje na penal. Saliakis je bio precizan.

Dinamo je potonuo, ali Grci to nisu iskoristili. U nastavku bolji Dinamo koji je zadnjih 20 minuta igrao s igračem više nakon što je drugi žuti karton dobio Androutsos. I taman kad se činilo da izjednačenje visi u zraku, Grci su poveli 2-0. Chantzaras je prebacio golmana, za loptom je trčao Tomiček, činilo se kao da je ima, ali tamo na metar od gol crte uspio ju je promašiti. Kraj za Dinamo? Malo sutra.

Čabraja šest minuta prije kraja vraća nadu Dinamu nakon sjajnog ubacivanja s desne strane, a Dani Olmo u posljednjoj minuti sudačke nadoknade zabija za veliki bod Dinama. Pucao je mladi Španjolac s 25 metara, a tragičar utakmice postao je grčki golman Gavalas kojem je lopta prošla kroz ruke.

Dinamo je s ovim bodom ostao u igri za osminu finala Lige prvaka. Arsenal je u drugoj utakmici pobijedio Bayern 2-0 i londonska momčad je na prvom mjestu sa sve tri pobjede. Olympiakos i Dinamo imaju po četiri boda, a Bayern je prikovan za dno.

Bolji smo od Olympiakosa

Nije bilo lako. Stajali su nam dosta blizu i nismo mogli razviti svoju igru. Probudili smo se tek kad su poveli 2-0, rekao je Dinamov junak Dani Olmo.

- Nismo odustajali i to nam se isplatilo. Moj gol? Zabio sam uz dosta sreće, ali prije toga smo promašili šanse i pogodili stativu - kaže Olmo.

- Gubili smo 2-0 i moramo biti zadovoljni s bodom. No siguran sam da smo bolji od Olympiakosa. U igri smo za drugo mjesto - rekao je trener Dinama Mario Cvitanović.

Juniorska Liga prvaka, 3. kolo:

  • Dinamo - Olympiakos 2-2 (Čabraja 84, Olmo 93 / Saliakas 25p, Chantzaras 73)
  • Arsenal - Bayern 2-0

Skupina F

  • Arsenal 9
  • Olympiakos 4
  • Dinamo 4
  • Bayern 0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica