Obavijesti

Sport

Komentari 26

Osijek na udaru: Klub ne smije kažnjavat igrače zbog loše igre

Osijek na udaru: Klub ne smije kažnjavat igrače zbog loše igre
1

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović najavio je kazne za igrače zbog remija protiv Varaždina 2-2. Oni su u zadnjim minutama utakmice prosuli dva gola prednosti protiv novog prvoligaša

VIDEO

Kad u 89. minuti vodiš dva gola razlike, a u 91. bude 2-2, onda pričamo o 11 igrača na terenu. Ovo se uzastopno događa već treću sezonu. Očito je da nama igrači biraju pristup toplo-hladno u određenim utakmicama i to je nešto što si ozbiljan klub ne može dopustiti, rekao je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović nakon što su njegovi igrači prosuli vodstvo od 2-0 protiv Varaždina u Gradskom vrtu i na kraju remizirali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Osijek je u 89. minuti imao 2-0 protiv Varaždina, a onda je do kraja nekako uspio primiti dva gola i ispustiti iz ruku pobjedu. To je naljutilo Meštrovića koji je odlučio kazniti igrače. Novac od kazni klub neće ostaviti sebi nego će on biti preusmjeren za odabrani projekt Osječana. Klub je pozvao sve sugrađane i da svoj projekt pošalju od 16. do 30. rujna uz naslov predmeta e-maila "Kaznom do nagrade!"

Ovakvu odluku prvog čovjeka Osijeka osudila je Hrvatska udruga Nogometni sindikat koja se oglasila priopćenjem. U njemu su naveli da Fifa ne podržava kažnjavanje igrača zbog subjektivnog kriterija, a to je u svakom slučaju loša izvedba. 

[PRIOPĆENJE U VEZI FINANCIJSKIH KAZNI IGRAČIMA] Stav Nogometnog sindikata po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše...

Objavljuje Hrvatska udruga "Nogometni sindikat"Ponedjeljak, 16. rujna 2019.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Stav Nogometnog sindikata po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba.

NK Osijek jedan je od najvećih hrvatskih klubova, a pravna služba kluba upoznata je s odlukama (praksom) CAS-a i DRC-a, stoga vjerujemo da se radi o izjavi koja je izrečena u afektu.

U suprotnom to bi bio korak unazad u vođenju kluba. NK Osijek i Nogometni sindikat imaju odličan odnos dugi niz godina, stoga ćemo o ovoj temi razgovarati s klubom.

 

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu