Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Osijek na udaru: Klub ne smije kažnjavat igrače zbog loše igre

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović najavio je kazne za igrače zbog remija protiv Varaždina 2-2. Oni su u zadnjim minutama utakmice prosuli dva gola prednosti protiv novog prvoligaša

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
26 komentara

Kad u 89. minuti vodiš dva gola razlike, a u 91. bude 2-2, onda pričamo o 11 igrača na terenu. Ovo se uzastopno događa već treću sezonu. Očito je da nama igrači biraju pristup toplo-hladno u određenim utakmicama i to je nešto što si ozbiljan klub ne može dopustiti, rekao je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović nakon što su njegovi igrači prosuli vodstvo od 2-0 protiv Varaždina u Gradskom vrtu i na kraju remizirali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osijek je u 89. minuti imao 2-0 protiv Varaždina, a onda je do kraja nekako uspio primiti dva gola i ispustiti iz ruku pobjedu. To je naljutilo Meštrovića koji je odlučio kazniti igrače. Novac od kazni klub neće ostaviti sebi nego će on biti preusmjeren za odabrani projekt Osječana. Klub je pozvao sve sugrađane i da svoj projekt pošalju od 16. do 30. rujna uz naslov predmeta e-maila "Kaznom do nagrade!"

Ovakvu odluku prvog čovjeka Osijeka osudila je Hrvatska udruga Nogometni sindikat koja se oglasila priopćenjem. U njemu su naveli da Fifa ne podržava kažnjavanje igrača zbog subjektivnog kriterija, a to je u svakom slučaju loša izvedba. 

[PRIOPĆENJE U VEZI FINANCIJSKIH KAZNI IGRAČIMA] Stav Nogometnog sindikata po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše...

Objavljuje Hrvatska udruga "Nogometni sindikat"Ponedjeljak, 16. rujna 2019.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Stav Nogometnog sindikata po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba.

NK Osijek jedan je od najvećih hrvatskih klubova, a pravna služba kluba upoznata je s odlukama (praksom) CAS-a i DRC-a, stoga vjerujemo da se radi o izjavi koja je izrečena u afektu.

U suprotnom to bi bio korak unazad u vođenju kluba. NK Osijek i Nogometni sindikat imaju odličan odnos dugi niz godina, stoga ćemo o ovoj temi razgovarati s klubom.

 
Naši partneri pišu
Message