Obavijesti

Sport

Komentari 21

Revolucija u Osijeku: Meštrović kažnjava, a vi možete do novca

Revolucija u Osijeku: Meštrović kažnjava, a vi možete do novca
1

Kad u 89. minuti vodiš dva gola razlike, a u 91. bude 2-2, onda pričamo o 11 igrača na terenu. Očito je da nama igrači biraju pristup toplo-hladno u određenim utakmicama, kaže predsjednik Osijeka

VIDEO

Držao je Osijek 2-0 protiv Varaždina do 89. minute u nedjeljnoj utakmici Prve HNL u Gradskom vrtu, a onda je neshvatljivo primio dva do kraja i prosuo pobjedu protiv novaka u ligi.

Takav rasplet događaja nije najbolje sjeo predsjedniku bijelo-plavog kluba Ivanu Meštroviću koji je odlučio kazniti cijelu momčad, a novac će dodijeliti za projekt Osječana.

Pokretanje videa...

01:41

- Šokirani smo i iznenađeni raspletom ove utakmice, ostaje nam skupa poruka da je i ovo moguće. Ne pričamo ovdje o navijačima, taktici, treneru, stručnom stožeru i upravi kluba. Kad u 89. minuti vodiš dva gola razlike, a u 91. bude 2-2, onda pričamo o 11 igrača na terenu - rekao je Meštrović i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od prvog dana najavio sam borbu protiv provincijskog mentaliteta u klubu i oko njega, a ovo je upravo bio provincijski mentalitet za koji moramo naći lijek. To je nešto što nam se uzastopno događa već treću sezonu. Očito je da nama igrači biraju pristup toplo-hladno u određenim utakmicama i to je nešto što si ozbiljan klub ne može dopustiti.

Osijek prosuo nemoguće: Dva gola primili u zadnje tri minute
Osijek prosuo nemoguće: Dva gola primili u zadnje tri minute

Otišao je korak dalje i osmislio što će s novcem, čiji iznos još nije poznat.

- Nije kazna tu da klubu uštedi novac, već da primjerom pokaže koja je ideja u pozadini Osijeka: pokretati i ubrzati dobre projekte u našem gradu. Stoga ćemo iznos kojeg ćemo tek utvrditi pretvoriti u nešto dobro, u neki projekt naših sugrađana i time pokušati pretvoriti lošu u dobru energiju. Jer je naš pokret veći od nogometa i nastavlja se.

Osijek: Utakmica 08. kola HT Prve lige, NK Osijek - NK Varaždin

Za kraj je ipak istaknuo da Osijek ima samo jedan poraz u osam kola, da trener Dino Skender još nije poražen u Gradskom vrtu od dolaska na klupu i da ne trebaju biti nezadovoljni trećim mjestom na tablici.

- Pitanje je radimo li svi u ovom trenutku u cilju dolaska na više mjesto na ljestvici ili vođeni srcem, a ne racionalnošću, možda to sami sebi otežavamo - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:31

Kako do novca?

Osijek je pozvao sve sugrađane i simpatizere kluba da se pisanim putem prijave s opisom projekta na kojem rade i kojem bi dobro došla financijska podrška. Prijava treba sadržavati informaciju o projektu (opis i status), problemu za koji trebaju sredstva, traženi iznos i plan kako će ih utrošiti. Osim toga, trebaju navesti i zašto navijaju za Osijek.

Prijave su otvorene od 16. do 30. rujna i primaju se na e-mail marketing@nk-osijek.hr uz predmet "Kaznom do nagrade!". Kako kažu u klubu, prema transparentnim kriterijima vezano za dragocjenost projekta lokalnoj zajednici bit će odabran i financiran ili sufinanciran jedan projekt koji će pratiti na njihovim kanalima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu