Obavijesti

Sport

Komentari 21

Osijek našao trenera? Stjepan Tomas glavni kandidat za klupu

Osijek našao trenera? Stjepan Tomas glavni kandidat za klupu

Dovodio se u vezu s Dinamom kada je Igor Bišćan zamijenio Antu Čačića na klupi. Tada su kružile informacije da bi Tomas mogao postati novi sportski direktor zagrebačke momčadi, no do toga nije došlo

VIDEO

Borimir Perković podigao je razinu igre nakon odlaska Renea Pomsa, unio nešto krvi i mesa što se i osjetilo među igračima Osijeka na terenu. No, ruku na srce, nedostajalo je i sreće. 'Bijelo-plavi' su stvarali šanse, neke poluge su funkcionirale, ali ono najvažnije nije. Perković je klupu Osječana napustio nakon sedam utakmica u kojima nije slavio niti jednom! A rezultat je ipak ono što donosi kruh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Osijek tako traži i četvrtog trenera ove sezone nakon Nenada Bjelice, Renea Pomsa i Borimira Perkovića. Nekoga tko će prodrmati momčad do kraja sezone i eventualno pokušati izboriti Europu iduće. A tijekom stanke postaviti valjane temelje za narednu sezonu. Uigrati momčad i vratiti Osijeku stari sjaj.

Kako piše Germanijak, osječka struka u ovom trenutku najviše vjeruje bivšem igraču Dinama i legendi hrvatskog nogometa Stjepanu Tomasu (46). Tomas je gotovo polovicu igračke karijere proveo u Turskoj gdje je i započeo s trenerskim poslom. Prvo je bio pomoćnik u Bašakšehiru, a prvi samostalni angažman dobio je u Antalyasporu 2019.

Nakon toga vodio je i Rizespor te Göztepe, a posljednji angažman imao je prošle godine u moldavskom Sheriffu iz Tiraspola.

Od tada je bez posla. U međuvremenu se dovodio u vezu s Dinamom kada je Igor Bišćan zamijenio Ante Čačića na klupi i pojavile su se informacije da bi Tomas mogao postati novi sportski direktor zagrebačke momčadi. Do toga ipak nije došlo.

Sve će se saznati u ponedjeljak kada će Osijek službeno predstaviti Perkovićevu zamjenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju
Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!