Sport

Komentari 16

Osijek otpao, 'Vatreni' će prvi puta igrati u Velikoj Gorici...

Osijek otpao, 'Vatreni' će prvi puta igrati u Velikoj Gorici...

Utakmica protiv Armenije prema prvotnom planu trebala se odigrati u Osijeku, no zbog nedostatka smještajnog kapaciteta to je ipak propalo. Također, budući da se igra bez publike, nema potrebe nizati kilometre

Velika Gorica postat će deseti grad koji će ugostiti utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon Koprivnice, Osijeka, Pule, Rijeke, Šibenika, Splita, Varaždina, Vinkovaca i Zagreba 'Vatreni' će pojaviti u turopoljskom kraju gdje će 1. lipnja zaigrati protiv Armenije u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo.

Još uvijek sve nije službeno, no trebalo bi postati uskoro nakon što je Hrvatski nogometni savez izrazio želju za promjenom lokacije. Utakmica se prema prvotnom planu trebala odigrati u Osijeku, ali zbog nedostatka smještajnog kapaciteta to je ipak propalo. Također, budući da se igra bez publike, nema potrebe nizati kilometre, već ostati u blizini pripremne baze.

Početna će biti u Rovinju od 25. svibnja, a nakon Armenije i dva slobodna dana reprezentacija će put Belgije gdje će imati završnu provjeru u Bruxellesu 6. lipnja uoči polaska na Euro.

Stadion Gorice, inače, dobit će i novi travnjak koji će financirati HNS, a osim Hrvatske i Armenije na istom će se igrati i finale Hrvatskog nogometnog kupa 19. svibnja. Istra čeka pobjednika drugog polufinala Dinamo - Gorica.

Najčitaniji članci