Obavijesti

Sport

Komentari 28

Osijek prosuo nemoguće: Dva gola primili u zadnje tri minute

Osijek prosuo nemoguće: Dva gola primili u zadnje tri minute
1

Osijek i Varaždin odigrali su 2-2 na Gradskom vrtu. Imao je Osijek 2-0 i još brdo propuštenih prilika, a šokirao ih je Bjelorus Lisakovič koji im je u zadnjoj minuti sudačke nadoknade zabio za konačnih 2-2

Nogometaši Osijeka odigrali su s Varaždinom 2-2 u sjajnoj utakmici.

Pokretanje videa ...

Osijek je napadao cijelu utakmicu, a poveli su već u 26. minuti. Slobodni udarac s više od 20 metara izveo je Mirko Marić koji je lijevom nogom lijepo naciljao pored živog zida te je iznenadio loše postavljenog Ivana Nevistića.

Mogao je Osijek par minuta kasnije i do drugog gola, ali sve je upropastio Antonio Mance koji je prošao po lijevoj strani, a onda odlučio sam završiti akciju iskosa, iako je na drugoj stativi imao samog Marina Pilja. Uh, koliko su se samo na Mancea naljutili njegovi suigrači, a taj potez osječkog napadača nije naišao ni na odobravanje Kohorte.

Ono što nije uspio Mance, napravio je brazilski desni bočni Igor Silva. On je dobio priliku ispred Tomislava Šorše i bome ju je iskoristio na pravi način. Prošetao se kroz tri igrača Varaždina pa krasno pogodio suprotni kut Nevistića. Malo mu je pomogla i stativa. Vrhunski gol Brazilca koji je u Osijek došao na posudbu iz Olympiacosa.

Išla je momčad Dine Skendera i po treći gol, ali Varaždinci su se znalački branili. Gol nade za goste zabio je Neven Đurasek koji je krasno pogodio iz slobodnjaka s nekih 25 metara. Pogodio je veznjak na posudbu iz Dinama u bliži kut Ivušićeva gola.

A onda šok! Osijek je odugovlačio s igrom i čuvao rezultat, a onda je nakon jedne greške na sredini terena sijevnula konta, loptu je u šesnaest metara primio Bjelorus Vitalij Lisakovič koji je bez problema matirao Ivušića za 2-2.

Varaždinu je to četvrti bod u osam kola, a Osijek je ostao treći s 13 bodova.