Obavijesti

Sport

Komentari 20

Slaven u 3. pretkolu: Utrpali S. Ircima ukupno deset komada

Slaven u 3. pretkolu: Utrpali S. Ircima ukupno deset komada
2

Slaven je sa 4-2 pobijedio Portadown i potvrdio svoj plasman u 3. pretkolo Europske lige. Ukupno su S. Ircima zabili deset golova. Osijek je izgubio 3-0 od Kalmara

VIDEO

Slaven Belupo je još jednim uvjerljivim nastupom potvrdio prolazak u 3. pretkolo europske lige. Novom golijadomispratili su  Portadown iz daljnjeg natjecanja.

Koprivničani su kod kuće slavili 6-0, a s novih 4-2 u gostima kod momčadi iz Sjeverne Irske samo su zaključili već obavljen posao.Slaven je u dvije utakmice protiv Portadowna zabio čak deset golova.

Danas se prvi na listi strijelaca izredao Bubnjić koji je načeo mrežu gostiju već u desetoj minuti susreta. Samo četiri minute kasnije na 2-0 povisio je Brlek.

Prije samog sučevog zvižduka Lecky je uspio smanjiti na 2-1, ali ni to nije pomoglo Ircima koji su u nastavku primili još dva gola.

U obje je akcije nezaustavljiv bio Šaban koji je matirao Miskellyja u 62. minuti i odmah zatim u 64. minuti susreta.

McCafferty je u 67. minuti s bijele točke uspio tek donekle ublažiti prolaz u oproštaju Iraca od europskog natjecanja.

Belupo je tako, uz Hajduk, drugi hrvatski predstavnik u 3. pretkolu europske lige, dok je Osijek svoj europski pohod završio porazom kod švedskog Kalmara.

Slaven Belupo iduće dvije utakmice igra protiv Athletic Bilbaa, a prvi će susret Koprivničani gostovati kod Španjolaca 2. kolovoza.

Predani Osječani pali i u Švedskoj

Osijek se novim visokim porazom oprostio od europske lige. Švedski je Kalmar na svom terenu slavio 3-0 protiv Osječana.

Nakon što je u Gradskom vrtu u prvom susretu 2. pretkola europske lige Osijek izgubio 3-1 u uzvratu hrvatska momčad nije stigla ni do počasnog gola.

Kalmar je poveo preko  Daude u 25. minuti susreta. Gol je pao nakon pogreške u obrani Osječana i krivog dodavanja među braničima koji su u šansu bacili Daudu. Igrač Kalmara nije propustio priliku i kaznio je Osijek.

Ponovno je Dauda bio strijelac za povećanje vodstva u prvoj minuti sudačke nadoknade prije odlaska u svlačionice. I ponovno je nespretnost osječke obrane donijela gol domaćinima. Dauda je prvo izbacio kapetana Smoju, a potom je upravo on odbijanac nakon šuta Nigerijca poslao u vlastitu mrežu.

Osijek je na odmor otišao s dva gola u mreži i pregaženim ponosom jer se činilo kako su se osječani unaprijed predali, nakon što su u Švedsku stigli s nepovoljnim rezultatom 3-1.

U nastavku su Osječani stigli primiti još jedan gol. U 93. minuti susreta Nouri je pogotkom za Kalmar zaključio susret.

Osječani su se tako s ukupnim rezultatom 6-1 oprostili od europskih utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući