Obavijesti

Sport

Komentari 595

Ludi derbi u Gradskom vrtu bez golova: Sudac Jović i VAR obilježili remi Osijeka i Hajduka

Ludi derbi u Gradskom vrtu bez golova: Sudac Jović i VAR obilježili remi Osijeka i Hajduka
9

Osječani su hrabro otvorili susret protiv Hajduka uz nekoliko ozbiljnih pokušaja. Sudac je poništio penal gostima kao i drugi žuti koji je dosudio Lovriću. Kaznio je Ferra i sudio penal za Osijek, ali Caktaš je promašio

U derbiju 29. kola Prve HNL Osijek i Hajduk su pred 8.500 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova, a ovim rezultatom najviše mogu biti  zadovoljni u Dinamu nakon što su povećali bodovnu prednost pred najvećim konkurentima.

Pokretanje videa...

Lovrićev doček u Osijeku 03:55

Bila je to zanimljiva utakmica, posebno prvo poluvrijeme, u kojoj smo vidjeli sve, osim golova. Osijek je bio bolji, domaćin je imao i jedanaesterac, no mreže su večeras u Gradskom vrtu mirovale.

Počelo je sjajnom prilikom Osijeka u trećoj minuti. Idealno je centrirao Čeberko s lijevog krila, loptu je na drugoj vratnici dočekao Mierez, odmah je pucao, no Kalinić je bio spreman. Pet minuta kasnije zaprijetio je Kleinheislera s ruba  kaznenog prostora, no Kalinić je odbio loptu u korner.

Dinamo traži potvrde za susret s Dragovoljcem, navijači bijesni! 'Modri': Ne želimo novu prijavu
Dinamo traži potvrde za susret s Dragovoljcem, navijači bijesni! 'Modri': Ne želimo novu prijavu

Samo minutu kasnije uslijedila je još jedna dobra prilika za Osijek. Lovrić je ubacio iz kornera, a Kleinheisler pucao glavom sa 7-8 metara. No, nije bio precizan. Prvo uzbuđenje pred domaćim vratima vidjeli smo u 18. minuti, Krovinović je pao u duelu sa Žaperom, a sudac Jović pokazao na bijelu točku. Međutim, nakon asistencije VAR-a promijenio je odluku.

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige

VAR je bio u glavnoj ulozi i u 30. minuti. Jović je prvo pokazao Lovriću drugi žuti karton zbog simuliranja u kaznenom prostoru poslavši ga u svlačionicu. No, VAR se opet uključio, Jović je otišao provjeriti situaciju i još jednom promijenio odluku. Prvo je poništio Lovriću drugi žuti, a potom pokazao na bijelu točku za Osijek. Caktaš je preuzeo odgovornost, pucao, ali i prebacio cijeli gol.

Prvo uzbuđenje u nastavku vidjeli smo u 55. minuti, no Caktaš je s ruba kaznenog prostora još jednom pucao preko suparničkog gola. U 61. minuti je pucao Livaja, lopta se odbila od osječkog bloka do Krovinovića, ali niti on nije bio precizan.

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Osijek je bio blizu vodstva i u 69. minuti nakon što je Lovrić ubacio, Kaliniću je lopta ispala, no Mierez to nije uspio iskoristiti.

Možda i najbolju priliku u drugom dijelu Hajduk je imao u 84. minuti. Biuk je probio po krilu, te ubacio do Livaje koji je produžio do Melnjaka, no ovaj je loše pucao s ruba kaznenog prostora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
29. KOLO PRVE HNL 19.30 , GRADSKI VRT
Osijek
0 : 0
Hajduk
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj derbija u Gradskom vrtu.

90'

Četvrti sudac pokazao je još četiri minute sudačke nadoknade. 

88'

Bjelica je iskoristio i posljednju izmjenu te je iz igre izvadio Lončara i uveo Jurčevića. 

84'

Hajduk je zaprijetio golu Ivušića pokušajem Melnjaka. Biuk je proigrao Livaju koji pronalazi Melnjaka. Šutirao je, ali lopta odlazi iznad gola. 

81'

Umjesto Lovrića ušao je Fućak. 

Komentari 595