Obavijesti

Sport

Komentari 42

Osijek nakon 13 mjeseci izgubio na Gradskom vrtu, utakmica prekinuta zbog bacanja gruda

Osijek nakon 13 mjeseci izgubio na Gradskom vrtu, utakmica prekinuta zbog bacanja gruda
5

Gosti su prekinuli Osijekov niz od 18 utakmica bez poraza na Gradskom vrtu, a pobjednički gol zabio je povratnik u redove Varaždina, Domagoj Drožđek

Nakon 13 mjeseci i 18 utakmica Osijek je srušen na Gradskom vrtu! Varaždin je zahvaljujući golu Domagoja Drožđeka u 28. minuti slavio 1-0 i osvojio važna tri boda.

Michele Šego je ubacio s desne strane do Drožđeka koji je ušao u kazneni prostor i mirno pogodio mrežu sa 7-8 metara za vodstvo Varaždina. Bio je to njegov prvi pogodak nakon povratka u Varaždin u veljači.

Osijek i Varaždin sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a

Droždek je započeo karijeru u Varteksu, a potom je otišao u Dinamo, pa Borussiju Dortmund. Prije sedam godina se vratio u Varaždin, zatim je igrao za Lokomotivu i Busan. Ugovor s korejskim klubom mu je istekao početkom ove godine, pa se ponovo vratio u Varaždin kao slobodni igrač.

Vremenski uvjeti nisu bili idealni. Olujno vrijeme pogodilo je čitavu Hrvatsku za vikend, a snijeg je pao i u Osijeku, koji je čak tražio i navijače za pomoć u čiščenju travnjaka prije utakmice s Varaždinom. 

Osijek pozvao Kohortu u pomoć pri čišćenju terena

Uvjete na stadionu iskoristila je Kohorta. Navijači Osijeka su snježnim grudama gađali gostujuću momčad, zbog čega je Fran Jović čak prekinuo utakmicu u petoj minuti. 

Službeni glasnogovornik morao je zamoliti navijače da ne gađaju igrače i utakmica je nastavljena nakon par minuta pauze.

Ipak, teren je bio u dobrom stanju za igru, barem koliko može biti u takvim vremenskim uvjetima. Gradski vrt nema grijanje travnjaka kao Maksimir, pa su igrači ipak igrali na malo težem terenu koji ima lokve.

Kristijan Lovrić vratio se u sastav Osijeka nakon lakše ozljede, a velika je novost i povratak Igora Postonjskog, koji je 14. kolovoza upravo na Gradskom vrtu slomio tibulu i završio na operacijskom stolu. Nakon duge rehabilitacije veznjak Varaždina vratio se igrama, a protiv Osijeka je ušao u 70. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Osijek - Varaždin, 23. kolo HNL-a 17.30 sati , Gradski vrt, Osijek
Osijek
0 : 1
Varaždin
Drožđek 29'
Sortiranje događaja
90+4'

Gotova je utakmica, pobjeda Varaždina!

90'

Četiri minute sudačke nadoknade.

87'

Dvostruka zamjena za Osijek. Ušli su Kolarić i Banovec, a izašli Teklić i Brodić.

80'

Lovrić je izašao iz igre, a ušao je Omerović. Poms je napravio još jednu zamjenu, Janjić je ušao umjesto Barrija.

79'

Žuti karton zbog prigovora dobio je Rene Poms.

Komentari 42