Obavijesti

Sport

Komentari 106

Oštetili Hajduk i Goricu, a HNS ih poslao na hlađenje: Bebek i Zebec neće suditi u idućem kolu

Oštetili Hajduk i Goricu, a HNS ih poslao na hlađenje: Bebek i Zebec neće suditi u idućem kolu

Objavljena su imena sudaca koji će suditi 11. kolo HNL-a, a na popisu nema Marija Zebeca i Ivana Bebeka koji se baš nisu proslavili na utakmicama Hajduka i Lokomotive te Gorice i Rijeke

VIDEO

Velik broj sudačkih pogrešaka obilježio je 10. kolo Prve HNL, a sada su stigle i posljedice za pojedine suce.

Objavljena su imena sudaca koji će suditi 11. kolo, a na popisu nema Marija Zebeca i Ivana Bebeka koji se nisu baš proslavili u prošlom kolu pa se ovo može shvatiti kao svojevrsna kazna od strane HNS-a kako bi se malo ohladili i naučili iz svojih pogrešaka. Bilo je puno primjedbi na njihovo suđenje pa moraju na prisilni odmor, barem što se tiče sljedećeg kola.

Gorica i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Derbi kola između Osijeka i Hajduka (nedjelja, 19.30) sudit će Igor Pajač, a susret Šibenika i Gorice u petak Tihomir Pejin. Zviždaljka za susret Lokomotive i Slaven Belupa bit će u ustima Duje Strukana, a Osječanin Andrej Burilo dijelit će pravdu na susretu Dinama i Hrvatskog dragovoljca u nedjelju. Derbi della Učka između Rijeke i Istre u subotu sudit će Fran Jović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na popisu tako nema dva iskusna suca koji su oštetili Hajduk i Goricu u prošlom kolu. Zebec je u vrtlog javnosti došao nakon što nije dosudio očigledan jedanaesterac za Goricu u završnici protiv Rijeke (4-3). Štefulj je u 93. minuti nagazio Dvornekovića u svome petercu, a Zebecu nije bilo ništa sumnjivo. Dobio je drugu priliku nakon komunikacije s Franom Jovićem iz VAR sobe, no i nakon pregleda snimke za njega penala nije bilo.

Istra i Osijek sastali se u 6. kolu HT Prve lige

Osim toga, kako tvrdi sudački ekspert Mario Strahonja, morao je ponoviti penal Rijeke jer je jedan gostujući igrač prerano ušao u šesnaesterac, a uz to, prema riječima Strahonje, propustio je pokazati crveni karton igraču Rijeke Krešiću.

Osijek i Rijeka sastali se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa

Ivan Bebek je pak na svoj način vodio utakmicu Hajduka i Lokomotive na Poljudu. Vodio je brojne razgovore s igračima i trenerima sa željom da pokaže svoj autoritet, a početkom utakmice napravio je veliki previd nakon što je propustio svirati jedanaesterac za Hajduk. De Haas je u svome petercu sapleo Marka Livaju, no za Bebeka penala nije bilo. Čak nije išao niti pogledati snimku, a to je izazvalo žestok prosvjed od strane Livaje koji je na kraju zaradio žuti karton. A Bebek hlađenje.

- Saplitanje nije namjerno ni velikog intenziteta, ali upravo je kriterij izgledne situacije onaj zbog kojeg je to bilo za kazneni udarac. Igrač Lokomotive narušio je protivniku koordinaciju i pokret - kazao je Mario Strahonja u emisiji Stadion. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova