Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Otkazalo je kormilo, Kostelića je spasila koćarica s Brača...

NEVRIJEME Ivica Kostelić i prijatelj u pomoć su dozvali koćaricu Ponos 2, nakon što im je otkazalo kormilo. Privezali su se za nju i tako se sigurno domogli Brača...

Zoran Grizelj/PIXSELL
Foto: Zoran Grizelj/PIXSELL
3 komentara

Ivica Kostelić s prijateljem je u utorak u noći zapeo u jedrilici kraj otoka Šolte. Kormilo im je otkazalo poslušnost malo prije pet sati, i to baš dok je puhao jak vjetar.

Nisu ga uspjeli popraviti, pa su u pomoć pozvali koću Ponos 2, kojom je upravljao Tomislav Arković s Brača. Privezali su se za njih pa su ih Bračani oteglili do servisa. 

- Imali su oni svoj pogon, ali s nama su bili brži. Kostelić je zaista odličan na moru - rekao je Arković te je demantirao glasine da su se utapali. 

Nakon kratkog servisa u mjestu Milna Kostelić i prijatelj nastavili su tradicionalni obilazak Jadrana. Ivica često na svojem profilu na Facebooku objavljuje fotke obilaska Jadrana. Tako je prije nekoliko dana objavio fotografije iz Splita.

- Danas sam uživao u piciginu na Bačvicama s ekipom svojih splitskih prijatelja i legendama te igre. Ako niste znali, riječ ‘picigin’ dolazi od talijanske riječi ‘pizzicare’, koja znači zafrkavati, zadirkivati. Hvala, Picigin Bačvice, što ste me tako ugostili - napisao je ispod fotografija u Splitu Ivica.

Već godinama “profesor” u gumenjaku ima avanture na Jadranu. To mu je već tradicija. Često ide rutom od Rijeke do Mljeta. Obilazi mjesta na Jadranu, a sve traje dvadesetak dana.

Ljubav prema putovanju morem naslijedio je od oca Ante. Za njega je taj put od 550 kilometara postao prava rutina.

Gips je svojedobno, dok je igrao i bio najbolji strijelac, ali i tehniko rukometnoga kluba iz Cannesa, sjeo u svoj mali gumenjak i duž obale Apeninskog poluotoka doplovio do Korčule. Prema nekim izvješćima, put dug oko 2000 kilometra Gips je uspio svladati za 20 dana. Prije pet godina na sličan se pothvat odlučio i Ivica.

U društvu prijatelja išao je na Maltu. Spavali su uglavnom u čamcu i šatoru. Taj je put bio dug 2200 kilometara. Nakon male nezgode koju su doživjeli kraj Šolte, Ivica je nastavio put dalje i nadamo se kako će u nastavku ekspedicije imati mirno more.

Plovidba Jadranom za njega je užitak prije nove naporne sezone, već bi za 20-ak dana trebao biti na skijama i pripremama.

Naši partneri pišu
Message