Sport

Komentari 4

Plazibatu propala borba: Badr Hari ima koronu, otkazan Glory

Plazibatu propala borba: Badr Hari ima koronu, otkazan Glory

Povratak jednog od najpopularnijih kickboksača Badra Harija (35) u ring trebao se dogoditi 7. studenog, ali nakon pozitivnog testa na korona virus, to se neće dogoditi. Neće nastupiti ni naš Antonio Plazibat koji je dobro

Nakon nesretnog poraza protiv Rica Verhoevena (31), Badr Hari (35) trebao se vratiti u ring, ali taj će povratak još malo pričekati. A pričekat će i meč našeg Antonija Plazibata (26) koji se također trebao boriti na Glory 76 priredbi, koja je otkazana nakon pozitivnih testova. 

Nadalje, Plazibat je i u Harijevom timu te su se zajedno pripremali na nove izazove, ali on nema simptome zaraze COVID-19 virusom te se osjeća dobro. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja Antonija Plazibata

- Javili su mi da je odgođeno. Ne znam do kada. Vjerojatno ću se kroz par dana vratiti u Hrvatsku. Nastavit ću s treningom i pripremama. Čekam da više sve to konačno krene i nadam se da ovo neće dugo trajati. Što je tu je, idemo dalje. Što Bog da bit će - rekao je za Fightsite Plazibat.

Antonio se na turniru četvorice teškaša trebao boriti protiv Nordinea Mahieddinea, a Badr Hari se trebao boriti protiv jednog od najboljih teškaša današnjice, rumunjskog udarača Benjamina Adegbuyija (35) i mogućom pobjedom postati novi izazivač za titulu u teškoj kategoriji. No, situacija je takva da će sve malo pričekati.

- Pozitivan sam na koronavirus. Trenutno se nalazim u kućnoj karanteni i dobro se oporavljam nakon nekoliko dana bolesti. Sve sigurnosne mjere oko COVID-19 virusa smo shvatili vrlo ozbiljno još od početka pandemije, ali nažalost došlo je do zaraze. To nam samo pokazuje koliko ozbiljno moramo shvatiti ovaj virus. U ovim se trenucima moram odmoriti, a s treningom ću nastaviti čim to bude moguće - napisao je nizozemsko marokanski borac na društvenim mrežama.