Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
208 komentara

Trojica glasala za pomilovanje Soudanija, samo jedan je protiv

Žalbena komisija koja se u petak po hitnom postupku sastala u Zagrebu glasala je 3-1 u korist Dinama i Soudanija te tako vratila Alžirca 'vratila' u derbi. Jedini član koji je glasao protiv je Stipe Cvitanović iz Metkovića

Foto: Screenshot

Žalbena komisija koja se u petak ujutro po hitnom postupku sastala u Zagrebu glasala je, doznajemo, 3-1 u korist Dinama i Soudanija. Za poništenje odluke disciplinskog suca Saše Pavličića-Bekića, koji se vjerojatno osjeća prilično blesavo, nakon što je njegova kazna od jedne utakmice neigranja Soudaniju trajala 48 sati.

Jedini član komisije za žalbe koji je bio protiv ukidanja kazne bio je Stipe Cvitanović iz Metkovića, protiv su bili bivši trener u omladinskom pogonu Dinama i Lokomotive Damir Blašković (predsjednik komisije), te članovi komisije Alan Klakočer iz Zagreba i Ante Tomaš iz Rijeke.  Valentina Koprivnjak iz Osijeka nije bila na sjednici.

- Glasao sam protiv jer pored zdravih očiju, mislim da ono ponašanje nije smjelo proći nekažnjeno - javio nam se gospodin Cvitanović koji nakon današnjeg dana razmišlja i o ostavci na mjesto u komisiji.

- Ne želim ništa najavljivati, ali još sam pod jakim dojmom i ozbiljno razmišljam o ostavci - rekao je Cvitanović

 
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message