Obavijesti

Sport

Komentari 28

Dosada u Parizu: Očajni Wales u četvrtfinalu nakon autogola

Dosada u Parizu: Očajni Wales u četvrtfinalu nakon autogola
16

Wales je pobijedio Sjevernu Irsku 1-0 autogolom Garetha McAuleya. Velšani su prvu šansu na utakmici imali tek u 53. minuti, ali unatoč lošoj izvedbi prošli su u četvrtfinale Eura

VIDEO

Wales je u četvrtfinalu Eura nakon 1-0 pobjede protiv Sjeverne Irske na Parku prinčeva! Nesretni Gareth McAuley poslao je loptu u svoju mrežu u 75. minuti utakmice, rastužio je svoje, a razveselio velške navijače koji slave prolazak među osam najboljih nakon otočkog derbija dvaju debitanata u Francuskoj.

Teško je pronaći pravu riječ za ono što je Wales pokazao u osmini finala. Jedno od najugodnijih iznenađenja Eura, momčad koja je Slovacima zabila dva, Rusima tri komada i nesretno je izgubila od Engleza, prvu šansu Sjevernoj Irskoj stvorila je u 53. minuti. 

Dok se Wales tražio, Sjeverna Irska je prijetila. Dva dobra udarca iz prvog dijela i nećemo pogriješiti ako napišemo da je Sjeverna Irska bila bolja. Garetha Balea nije bilo nigdje.

Kao da čovjek nije došao na utakmicu koju bi igrač njegova kalibra sam trebao rješavati. Velšanin je dvaput skuplji od cijele momčadi Sjeverne Irske, a prvi put je nešto napravio u drugom dijelu iz slobodnjaka koji mu je obranio McGovern.

I onda ta nesretna 75. minuta i drugi put da je Bale bio u nešto opasnijoj akciji. Ubacio je Bale s lijeve strane, a njegov imenjak u momčadi Sjeverne Irske, Gareth McAuley, poslao je loptu u svoju mrežu. No da nije on, napravio bi to Velšanin iza njegovih leđa. Tuga i nevjerica u očima navijača Sjeverne Irske.

Ako ništa drugo, igrači Sjeverne Irske bez problema mogu pogledati u oči svojim navijačima. Dali su sve od sebe, izgledali su dobro protiv favoriziranog Walesa, ali putuju kući nakon nesretnog autogola. Wales ide na pobjednika utakmice Belgija - Mađarska. Zanimljivo, u tom dijelu ždrijeba su i Poljska, Hrvatska i Portugal.

Poljska je već izborila četvrtfinale i igra protiv boljeg iz utakmice Hrvatske i Portugala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna