Obavijesti

Sport

Komentari 125

Gareth Bale: Došao sam učiti od Ronalda, on je ovdje gazda

Gareth Bale: Došao sam učiti od Ronalda, on je ovdje gazda
13

Više od 20.000 navijača dočekalo je prvog Velšanina u Realu. Gareth Bale rekao je kako je ostao u kontaktu s Lukom Modrićem koji mu je preporučio dolazak u Real...

VIDEO

Htio bih reći par rečenica na španjolskom jeziku. Pozdrav svima, igrati za Real Madrid je za mene ostvarenje sna. Hvala vam za dobrodošlicu, rekao je Gareth Bale na službenom predstavljanju na Santiago Bernabeuu.

Dok je Bale pričao pred kamerama, na stadionu ga je čekalo više od 20.000 navijača koji su stvorili red od 500 metara dva sata prije službenog predstavljanja.

S ovim je sapunica konačno gotovaGareth Bale novi je "galactico". 

- Doveli smo fantastičnog nogometaša. Prošle sezone izabrali su ga za najboljeg igrača Premiershipa. Još je mlad, ali ima sjajne kvalitete. Sad je ostvario svoj san i postao je igrač Reala. Pregovori su bili naporni i komplicirani. Ali uspjeli smo. Bale je kao dječak nosio majicu Reala, a sad je stigao u naš klub - rekao je pred okupljenim novinarima predsjednik Reala Florentino Perez i objasnio Baleu gdje je došao:

- Mi smo najzahtjevniji klub na svijetu, ali uvijek ćemo biti uz tebe. Naši navijači naša su snaga i oni nas pokreću. Od tebe će očekivati da im daš ono najbolje i da razumiješ što njima znači dres koji nosiš. Mnogi od najboljih na svijetu trčali su na ovom terenu, a sad ćeš to raditi i ti. Ovo je sad tvoj stadion, tvoj dres, a ovo su tvoji navijači. Od danas, ovo je tvoj dom i tvoja obitelj. Dobrodošao u Real.

Modrić mi je rekao da dođem

Ostao sam u kontaktu s Lukom. Igrali smo zajedno u Tottenhamu. Luka mi je preporučio da dođem u Real, kaže Bale.

Ronaldo je ovdje gazda

Mislim da ne trebam pomoći Ronaldu kako bi postao najbolji na svijetu, on već je najbolji. Ronaldo je ovdje gazda i došao sam učiti od njega. Gdje ću igrati? Ne znam, igrat ću gdje mi god trener kaže. Želim osvojiti 10. europski naslov s Realom, rekao je Gareth Bale.

Navijači na Bernabeuu skandirali: "Nemojte prodati Özila"

Oko 20.000 navijača dočekalo je prvog Velšanina koji će zaigrati za Real Madrid. Skandirali su njegovo ime dok su čekali da Bale dođe na travnjak. U jednom trenutku navijači su počeli skandirati: 

- Nemojte prodati Özila!

Podsjećamo, prema posljednjim informacijama, Real Madrid pristao je na 50 milijuna eura i prodao Mesuta Özila Arsenalu. Özil je isprva odbio transfer, ali kasnije je stigla vijest kako je prihvatio odlazak u London.

Skinuo Ronalda s trona

Prema posljednjim informacijama, Bale je postao najskuplji igrač u povijesti. Real je za njega dao 99 milijuna eura, a Bale će u Realu imati 10 milijuna eura plaću.

Adidas je na Twitteru objavio fotografiju nogometaša u dresu Reala s prepoznatljivim srcem oko grba madridskog kluba. To je Baleov način proslave gola, a svoj logo s istim srcem i brojem 11 je čak i patentirao

Stoper Barcelone: Bale će uspjeti u Realu

Transfer Garetha Balea u Real komentirao je i stoper Barcelone, Gerard Pique.

- Ima sjajnu lijevu nogu i sigurno će uspjeti u Realu. Sazrio je posljednjih nekoliko godina. Je li vrijedan tolikog novca? Vrijeme će pokazati - rekao je Pique.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu