Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ovakvog Niku nikada nismo vidjeli: Bijesni Kovač krenuo u obračun s protivnicima...

Ovakvog Niku nikada nismo vidjeli: Bijesni Kovač krenuo u obračun s protivnicima...

Kad je igrač ozlijeđen, onda se treba vratiti lopta suparnicima. Za mene je to fair play, zato sam reagirao. Ne znam, možda je do toga došlo jer sam star, rekao je trener Monaca Niko Kovač

VIDEO

Niko Kovač je trener koga je jako teško izbaciti iz takta. Čvrste njemačke ruke i gospoštine, pun poštovanja prema protivniku, rijetko kada ulazi u konflikte s protivničkom stranom, no i to je moguće kada ga baš razbjesnite. A to je uspjela napraviti klupa Real Sociedada. 

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Monacu 03:25

Monaco je u drugom kolu Europske lige remizirao s Real Sociedadom (1-1), a hrvatski trener je tijekom utakmice poludio nakon jednog poteza Španjolaca pa je ušao u verbalni obračun s članom Sociedadovog stožera. Palo je nekoliko teških riječi, došli su blizu jedan drugome, no u tome trenutku su ih razdvojili suci i ostali članovi stožera. 

Video sukoba pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A što je to toliko razbjesnilo Niku, kojeg gotovo nikada nismo vidjeli u ovakvom izdanju, pitali su se svi. Hrvat je na presici otkrio razlog. 

Europa League - Group B - AS Monaco v Sturm Graz

- Kad je igrač ozlijeđen, onda se treba vratiti lopta suparnicima. Za mene je to fair play, zato sam reagirao. Ne znam, možda je do toga došlo jer sam star.

Na svu sreću, sve je ostalo samo na riječima, a Monaco je nakon dva kola drugi na tablici s četiri boda. U sljedećem kolu igra protiv PSV-a. 

Ligue 1 - AS Monaco v Olympique de Marseille

- Dobro smo igrali u napadu, ne i u obrani. Real Sociedad je izvrsna španjolska momčad, agresivna je i igra napadački. Znamo da su španjolski timovi među najboljima na svijetu kad imaju loptu u svom posjedu, to je ono što je otežavalo onu utakmicu. Zadovoljan sam bodom - kazao je Kovač.

Njegovu momčad u nedjelju očekuje posljednji susret u prvenstvu uoči reprezentativne stanke. Igraju kod kuće protiv Bordeauxa i traže novi uspon na ljestvici nakon jako lošeg ulaska u sezonu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu