Obavijesti

Sport

Komentari 51

Idealnih 11: Ove igrače već na ljeto možete dobiti besplatno...

Idealnih 11: Ove igrače već na ljeto možete dobiti besplatno...
1

Kako nam se približava kraj nogometne sezone, tako u klubovima sve više razmišljaju o pojačanjima za iduću sezonu. Za one ne tako bogatog džepa, uvijek se pronađe koji besplatni dragulj...

VIDEO

Ako vaš klub nije superbogat, to ne znači da se ovo ljeto ne može "počastiti" nekom zvijezdom. Popis igrača koji ovo ljeto ostaju bez ugovora je zaista respektabilan, a mi vam donosimo pregled najboljih 11.

GK: Adrian (West Ham) - Španjolac je napunio 30 i ulazi u najbolje godine za golmana. Prošle sezone izvrsno je branio gol 'čekićara', ove godine nije nastavio s tom formom, međutim, riječ je o solidnom golmanu koji bi dobro došao većini klubova iz liga 'petice'.

RB: Pablo Zabaleta (Manchester City) - Jedan u nizu igrača koje se Pep Guardiola planira riješiti na ljeto je i borbeni Argentinac. S 32 godine još nije prestar za ozbiljan nogomet, a ponuda mu ne manjka. Žele ga slabiji klubovi iz Engleske, tražen je i u Italiji, a naravno da su na njega oko bacili i Kinezi.

CB: Lucas Leiva (Liverpool) - Ako može u Liverpoolu, može i kod nas Lucas zaigrati na poziciji stopera. Brazilac je toliko godina tu, da je nevjerojatno da je tek napunio 30. Za Liverpool više i nije kvaliteta, ali za borce poput njega ponuda nikad ne nedostaje.

CB: Pepe (Real Madrid) - Njegovoj eri u Realu došao je kraj i Portugalac će učiniti sve kako bi se oprostio s novim velikim trofejem. Kao najizglednija destinacija za njega spominje se Kina.

LB: Sead Kolašinac (Schalke) - Možda i najbolji besplatni ulov ovog ljeta. Za BiH reprezentativca zainteresirani su velikani poput Milana i Arsenala, ima ponude i iz Njemačke, ali čini se da je na neko vrijeme gotov s Bundesligom. Branič ima samo 23 godine, ali još važnije i njemačku putovnicu i sigurno ćemo ovo ljeto pratiti pravu transfer sagu.

RW: Jesus Navas (Manchester City) - Nikad se nije do kraja snašao u Engleskoj i vjerojatno se vraća u Španjolsku, makar na stolu ima ponudu iz Rome. 

CM: Yaya Toure (Manchester City) - Je besplatan, ali će skupo stajati sve zainteresirane. Bjelokošćaninove apetite rijetki mogu ispratiti te će on vrlo vjerojatno otići u Kinu ili neku drugu egzotičnu destinaciju.

CM: Santi Cazorla (Arsenal) - Ozljeda, a i Wengerovo forsiranje mladih igrača znače da će ovaj Španjolac morati potražiti novi klub. Za jednog igrača njegovog kalibra to neće biti problem, a spominje se povratak u Španjolsku. Najskuplji je od svih "besplatnih" igrača, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

LW: Eric Maxim Chupo Moting (Schalke) - Problemi s koljenom izbacilI su ga iz momčadi do kraja sezone pa bar u miru može tražiti novi klub. Očekuje se ostanak u Njemačkoj, makar ni njemu ne manjka ponuda iz Kine.

FW: Mario Balotelli (Nice) - Što reći o čovjeku o kojem je sve već napisano? S njim znate, a zapravo ne znate što ćete dobiti, a možda najbolje za Balotellija bilo bi da ostane još jednu sezonu u Francuskoj. Makar, tko zna što sprema superagent Mino Raiola...

FW: Zlatan Ibrahimović (Manchester United) - Kakav bi to tandem bio, da te prođu trnci... Ako netko želi, ili pak ima dovoljno sredstava, već iduće godine u napadu svog kluba može vidjeti kombinaciju Ibra-Mario.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja