Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ove sezone ću osvojiti SP, Ligu prvaka i Premiership!

Ove sezone ću osvojiti SP, Ligu prvaka i Premiership!
1

Kapetan Chelseaja John Terry vratio se nakon kratkog odmora na nogometne terene, a čini se da je odlučniji i čvršći no ikad do sada u karijeri

VIDEO

Jedva čekam da vidim svog prijatelja Josea Mourinha. Svima na Stamford Bridgeu bio je prava inspiracija, rekao je John Terry. Njegov Chelsea večeras na San Siru igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Intera kojeg vodi Mourinho. Kapetan Chelseeja vratio se na travnjake nakon kratkog odmora zbog privatnih problema. Čini se da je mirenje sa suprugom uspjelo, a John se vratio pun samopouzdanja i želje.
- Želim s Chelseajem ovu sezonu osvojiti Ligu prvaka i Premiership, a s Engleskom Svjetsko prvenstvo u lipnju. Nije me sram to priznati. Ne bih bio John Terry da to ne kažem. Od povratka sam čovjek sa zadatkom i ništa me ne može zaustaviti - odlučan je kapetan. Prvi korak na putu do slave bit će San Siro i dobro mu poznati Jose.
- Uh, bit će to senzacionalna utakmica između dvije velike momčadi. No čim navučem svoj dres, samo jedno će mi biti u glavi. Pobjeda Chelseaja. To je način na koji igram i to će uvijek biti način na koji ću igrati - priča John. Engleski mediji oduševljeni su načinom na koji se John vratio nakon privatnih problema. Čim je kročio na travnjak zagospodario je obranom vodeće momčadi Premiershipa, a otkriva da je veliku ulogu u povratku imala i podrška navijača.
- Na jednom zidu u mojoj kući stoji dres iz finala LP-a protiv Manchestera u kojem sam promašio penal. I stajat će ondje dok ga ne zamijenim s onim u kojem ću osvojiti to natjecanje. To je moje obećanje svim navijačima koji su me podržavali i bodrili u teškim danima za mene. Hvala im što su vjerovali i što još uvijek vjeruju u mene kao igrača i kapetana momčadi - otkrio je Terry.
Nakon njegova priznanja i doista velike afere s bivšom djevojkom suigrača Waynea Bridgea, na vidjelo je izašao i 'prljavi veš' njegova suigrača Ashleya Cole. Navijači su počeli gubiti vjeru u svoje idole u godini SP-a.
- Znam da smo mi uzor svim navijačima, no nadam se da će me cijeniti na temelju na onoga što pružam na terenu. I dalje ću svim srcem igrati za Englesku i Chelsea - zaključio je pokajnički John.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"