Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

Harris se slomio nakon poraza, Overeem ga tješio u kavezu...

Obećavam vam da ovo nije posljednje od "Big Ticketa" Idem kući, oporavit ću se fizički i emocionalno te vas uvjeravam da ću biti bolji, poručio je Harris nakon poraza od Overeema

MMA: UFC Fight Night-Overeem vs Harris
Foto: Jasen Vinlove
2 komentara

Da je možda jedan udarac nanišanio koji centimetar lijevo ili desno, gore ili dolje, dok je imao Alistaira Overeema u bezizlaznoj situaciji, Walt Harris vjerojatno bi sada slavio pobjedu. Međutim, u drugoj minuti prve runde nije dovršio Nizozemca "ground and pound" udarcima koji je potom preokrenuo meč u svoju korist i pobijedio tehničkim nokautom.

MMA: UFC Fight Night-Overeem vs Harris | Autor: Jasen Vinlove Foto: Jasen Vinlove

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nakon završetka Overeem se spustio, tješio svog protivnika u kojem su bujale emocije s obzirom da su njegove emocionalne rane i dalje svježe. Naime, u listopadu prošle godine oteta je njegova pokćerka Aniah Blanchard (19) koja je potom u studenom, malo prije nego se ova borba i trebala održati, pronađena mrtva.

- Ona je vjerojatno bila moj najveći fan. Imam osjećaj kao da me sada energijom puni jedan sasvim drugi izvor. U meni se sada nalazi potpuno drugačija vatra, nešto što je teško objasniti. Smatram da sam opasan za sve koji se sada nađu sa mnom u kavezu. Oduvijek sam imao takav osjećaj, ali moji se protivnici sada neće boriti samo sa mnom, već će se boriti s dvije osobe. Borit će se protiv mene i nje - govorio je Harris uoči borbe.

A nakon je Harris uspio nekako reći što mu je ostalo na duši.

- Hvala UFC-ju. Bili su fenomenalni kroz cijeli ovaj proces. Supruga i ja jako smo zahvalni na svemu što su napravili za nas. Dugujemo vam sve. Želim se zahvaliti svom timu, mom treneru, volim te brate - rekao je.

MMA: UFC Fight Night-Overeem vs Harris | Autor: Jasen Vinlove Foto: Jasen Vinlove

- Bio je sa mnom svakog dana kroz sve što sam prošao. Sve vas volim. Želim se zahvaliti i svojoj zajednici kod kuće. Žao mi je što nisam ostvario pobjedu za vas večeras, ali bili ste uz mene i moju obitelj sve ovo vrijeme. Zahvalan sam vam.

Za kraj i poruka navijačima...

- Znam da niste ovdje, ali svima koji gledate od kuće, obećavam vam da ovo nije posljednje od "Big Ticketa" Idem kući, oporavit ću se fizički i emocionalno te vas uvjeravam da ću biti bolji.

Naši partneri pišu
Message