Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Ovo je bila Hrvatska koja je ostavila srce i kojoj vjerujemo'

'Ovo je bila Hrvatska koja je ostavila srce i kojoj vjerujemo'
1

Ja vjerujem u te cure, vjerujem da ne mogu i sad je to proces razvijanja u kojem moramo biti sve bolji, zadovoljan je, a imao je i zbog čega, bio izbornik Nenad Šoštarić

Osam primljenih golova i pobjeda s 21 golom razlike. Nije uopće loše za početak kvalifikacija za EP u koje su hrvatske rukometašice zakoračile deklasiravši Islanđanke s 29-8.

Pokretanje videa ...

Rezultat sve govori o odnosu snaga u Gradskom vrtu gdje su gošće u prvom poluvremenu zabile tri (!) gola. I do 41. minute Karen Knutsdottir. bila je jedina igračica s golom za Island. 

Bolje da nisu ni došle u Osijek: Hrvatice deklasirale Islanđanke
Bolje da nisu ni došle u Osijek: Hrvatice deklasirale Islanđanke

- Ovo je bila Hrvatska koja je dala sve mogućnosti, ostavila je srce. I svaka od 16 igračica, dala je svoj doprinos, dala je svoj dio. I to je ono što mi želimo i ono čemu vjerujemo. Ja vjerujem u te cure, vjerujem da ne mogu i sad je to proces razvijanja u kojem moramo biti sve bolji - zadovoljan je, a imao je i zbog čega, bio izbornik Nenad Šoštarić.

Ivana Kapitanović branila je malo više od jednog poluvremena, nakon nje istim je tempom samo nastavila Tea Pijević.

- Prvo, predivna atmosfera u Osijeku i zahvalila bih se svima koji su došli. Mislim da smo mi zauzvrat priuštili jednu lijepu predstavu. Mislim da smo stvarno odigrale jako dobro, da smo odigrale poletno, veselo, razigrano, zaigrano, svakako. Cure u obrani su stvarno dobro igrale, agresivno i puno su nam pomogle.

Sve isto sada će trebati ponoviti u nedjelju u Turskoj...