Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Ovo je ludo, ali neka što više navijača bude uz nas'

'Ovo je ludo, ali neka što više navijača bude uz nas'
1

Djeca, tenisači, premijer... Baš svi su poludjeli za našim rukometašima. Traže se autogrami, fotke... Uoči polufinala vlada prava rukometna euforija

VIDEO

U predvorju hotela West In u četvrtak prije podne bilo je kao u košnici. Naši su se rukometaši probijali kroz masu obožavatelja, svi su željeli stisak ruke, autogram ili fotku sa svojim idolima.
- Joj! Eno dolaze Duvnjak i Vori. Brzo, moramo se uslikati s njima - došaptavale su se u kutu pokraj recepcije četiri djevojčice.
Dečki su stoički podnosili navalu, a djelatnici hotelskog osguranja bezuspješno su pokušavali zaustaviti male 'napasnike’ koji su u valovima ulazili u hotel.
- U redu je, pustite ih. Žele se samo slikati s nama, ne smeta. To su sve naši navijači - branio je Vori brojne obožavatelje i obožavateljice, a Mateo Hrvatin je ostao u čudu:
- Ovo je ludo. Ne vjerujem što se događa. Podijelio sam autograma kao nikad u životu. A koliko su me tek puta slikali. Pa tko me uopće poznaje! No svaka je podrška pred veliko polufinale s Poljacima dobrodošla! Neka je što više ovakvih navijača.
U hotel je stiglo i izaslanstvo HNS-a predvođeno glavnim tajnikom Srebrićem.
- Došli smo pozdraviti dečke, donijeli smo im knjige i kalendare na poklon. Neka znaju da smo svim srcem uz njih - rekao je Srebrić, koji se nije dugo zadržao. Rukometaše je došao pozdraviti i premijer Sanader.
- Pa gdje si, Lino! Čestitam ti od srca - rekao je premijer srdačno se pozdravivši s izbornikom Linom Červarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener