Obavijesti

Sport

Komentari 44

Ovo je neki novi Sammir: Više ne luduje, Filho sad uklizava...

Ovo je neki novi Sammir: Više ne luduje, Filho sad uklizava...
1

Kad sam došao, desetka je bila zauzeta, pa nisam htio niti jedan drugi. Rekao sam da mi daju bilo koji, nije me bilo briga za broj i oni su mi dali 20, rekao je Sammir

VIDEO

Dinamo je protiv Slaven Belupa igrao toliko loše da je kiša gledateljima, koje je otjerala s tribina u 10. minuti, napravila veliku uslugu.

Loše da ne može lošije, bezidejno, sporo, tromo... Tako na startu proljeća izgleda Dinamo i ako je zbog toga išao pripremati se u Tursku, mogli su tih dvadesetak dana provesti roštiljajući na jarunskom jezeru. Jer kad ne stvorite niti jednu pravu priliku Slaven Belupu, a gol zabijete iz penala, onda je vrijeme za ozbiljnu analizu. S ovakvom igrom, to je svima jasno, Dinamo nema šanse u utrci s Rijekom.

- Ako želimo biti prvaci, onda ne smijemo ovako igrati. Moramo biti puno bolji - iskren je kao i uvijek povratnik Sammir.

Javili su se i neki bivši Dinamovi igrači, koji su nakon Belupa samo poslali SMS: “Bože sačuvaj”. U Maksimiru se okupilo 3654 gledatelja, ali veliki pljusak otjerao je više od pola ljudi sa stadiona. I bolje. Nisu ni svjesni da im je kiša u subotu bila veliki saveznik i da je razumnije bilo otići kući nego gledati mučenje njihove momčadi protiv “megamomčadi” iz Koprivnice.

Oporavkom Soudanija i sa spremnim Sammirom to bi moralo izgledati puno bolje. Da, spremnim, jer Brazilac ima nekoliko kilograma viška i nije u stanju odigrati 90 minuta.

- Sad sam negdje na 50 posto. Ajde, možda 60. Jedini cilj mi je kako se što prije i što bolje spremiti za nastavak sezone - rekao je Brazilac, koji je igrao 20 minuta.

Desetak minuta prije kraja Belupo je kombinirao pred golom Dinama, Gordan Barić bio je u mat situaciji, no dotrčao je Sammir i spasio Dinamo izjednačenja i velike blamaže.

- Našao sam se u blizini i morao sam reagirati. Nasreću, sve je dobro završilo.

Kad je ulazio u igru, gledatelji su ustali i pozdravili ga pljeskom.

- Kako mi je bilo? Dobro. Ma nije to meni ništa novo, godinama sam ovdje igrao, to je moj klub - kaže Sammir.

Posljednju utakmicu za Dinamo u Maksimiru odigrao je 24. listopada 2013. protiv PSV-a. Završilo je 0-0. Upoznavanje nije bilo potrebno, s pola momčadi već je igrao. Stoga i ne čudi što su mu se razveselili suigrači.

- Sve je onako kako sam zamislio. Pa igrao sam sa Soudanijem, Antolićem, Pivarićem...

U prvome mandatu u Dinamu, na leđima je imao 10, broj rezerviran za majstore. U Dinamu ga nosi Machado, koji teško da može tehnicirati više od 10 puta. Iz jednog pokušaja, naravno.

- Kad sam došao, desetka je bila zauzeta, pa nisam htio niti jedan drugi. Rekao sam da mi daju bilo koji, nije me bilo briga za broj i oni su mi dali 20 - ispričao je Sammir.

Sljedeće kolo Dinamo igra u Vinkovcima, a Petev je u velikim problemima. Ozlijedio se Sigali, nema Benkovića, izvan stroja je i Soudani, Sammir je nespreman, a igre nema. Na Bugarinovu sreću, nisu ni Vinkovčani na zavidnoj razini, nakon 21. kola imaju tek jednu pobjedu. No ovakav Dinamo morat će se tresti i u takvim utakmicama. Jer ako momčad spašava Sammir, koji kaže da je na 50 posto, onda je to doista “Bože sačuvaj”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše