Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Ovo je UFC 'slatka kategorija': Upale u program jer su seksi?

Daniel Cormier i Anthony Johnson predvode UFC 210, ali nikome nije jasno kako su se u glavnom programu našle borkinje za koje gotovo da nitko nije čuo, Cynthia Calvillo i Pearl Gonzalez...

Foto: Instagram

UFC 210 u Buffalu 8. travnja predvode šampion u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier i Anthony Johnson u revanšu iz 2015. godine. No ono što je šokiralo fanove je borba koju je UFC uvrstio kao posljednju na svoj program u Buffalu, borbu između Cynthie Calvillo i Pearl Gonzalez u ženskoj slamka kategoriji, piše Fightsite.

Radi se o malo poznatim borkinjama, Gonzalez koja će debitirati u UFC-u te Calvillo koja je debitirala ovog mjeseca na UFC 209 kao zamjenska borkinja i koju je pobjeda protiv Amande Cooper prekidom u prvoj rundi lansirala na UFC 210.

No nije poznato po kojim je kriterijima tamo šansu dobila Pearl Gonzalez (30), koja dosad ima šest pobjeda i jedan poraz, ali nije nastupila niti u jednoj poznatoj promociji. Godinu dana mlađa Cynthia Calvillo stigla je u UFC nakon jedne borbe u Legacy promociji. U četiri borbe slavila je sva četiri puta.

E sad, zašto su baš ove dvije borkinje dobile šansu u glavnom programu na UFC 210? Možda sam pogled na njih dvije odgovara na to pitanje.

Prva je o tome nedavno progovorila prvakinja Invicte Angela Hill.

Foto: Instagram

'One su tu da izgledaju slatko'

- Mislim da postoje dvije odvojene divizije unutar naše kategorije. Par djevojaka nalaze se u obje. Jedna divizija je ona u kojoj se bore profesionalne borkinje, a druga je tu da izgledaju slatko. Pogledajte Paige VanZant. Predvodila je dva ili tri eventa, a izgubila je od istih cura od koje sam i ja izgubila - rekla je Angela Hill i dodala:

- Nema smisla držati u glavnim borbama nekoga tko gubi. Mogu i ja bii slatka. No VanZant će uvijek dobiti lakšu protivnicu. Cilj im je da ljudi pričaju kako je ona slatka, a ujedno i borkinja. Neka im bude, nisam ljuta, samo kažem.

Jesu li Calvillo i Gonzalez dobile šansu jer su slatke?

Cynthia Calvillo

 

Had to rock a dress while in Vegas 💃🏻

Objavu dijeli Cynthia Calvillo (@cynthia.calvillo)

 

👊🏼

Objavu dijeli Cynthia Calvillo (@cynthia.calvillo)

 

💪🏼❣️

Objavu dijeli Cynthia Calvillo (@cynthia.calvillo)

Pear Gonzalez

 

Naši partneri pišu
Message